Beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Zweeds ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit het Zweeds in en uit meer dan 30 talen op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak door vertalers die de terminologie beheersen.

The Native Translator is een professioneel ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het direct online leveren van gespecialiseerde vertalingen. Met ruim 5.500 professionele vertalers zijn wij wereldwijd een van de toonaangevende vertaalbureaus. Wij richten ons onder meer op de Scandinavische talen waaronder ook Zweeds. We verzorgen specialistische vertalingen in en uit het Zweeds op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak en beëdigde vertalingen in het uit het Zweeds in en uit meer dan 30 talen op juridisch en financieel gebied.

Beëdigde vertalingen in en uit het Zweeds

Als je een vertaling nodig hebt van een diploma, een vonnis, een persoonsbewijs of andere documenten die bestemd zijn voor een instantie, universiteit of wellicht een potentiële werkgever, kun je ervan uitgaan dat die vertaling beëdigd moet worden, de beëdiging geldt als een kwaliteitsstempel. Vraag je een vertaling aan van het Zweeds naar een andere taal gebruiken wij voor zover mogelijk een vertaler die is beëdigd in land waar de vertaling moet worden gebruikt. Heb je een beëdigde vertaling in het Zweeds nodig, dan schakelen wij meestal een vertaler in die is beëdigd door Kammarkollegiet in Zweden.

Je kunt een vertaling Zweeds in en uit 30 talen online aanvragen

Je kunt een vertaling van je document/jouw documenten in en uit het Zweeds in en uit 30 talen direct online aanvragen, en via onze bedrijfsservice zelfs in en uit meer dan 100 talen . Arabisch, Bulgaars, Deens, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans, Lets, Litouws, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Duits en Hongaars om er een paar te noemen die direct online zijn aan te vragen.

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professioneel vertalen gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Zweeds als moedertaal vertaalt in het Zweeds, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van elke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we alleen maar werken met universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Zweeds zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten van een vertaling?

Upload je document via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor een vertaling en of uit het Zweeds. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen een halfuur te antwoorden.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele en beëdigde vertalingen in en uit het Zweeds rechtstreeks online.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>