Trustpilot TrustScore 4.8

Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

Onze wereldwijde netwerk bestaat uit professionele vertalers die snel, zorgvuldig en foutloos in hun moedertaal vertalen. Naast uitstekende taalkundige en grammaticale kennis weten onze vertalers ook hoe ze het beste idiomatische uitdrukkingen en hedendaa

The Native Translator beschikt over 5.500 specialistische vertalers. Welk vakgebied het ook betreft: er is altijd een ervaren specialist beschikbaar.

Altijd een expert bij de hand

Door ons internationale netwerk van professioneel vertalers zijn wij snel in staat om online kwalitatief hoogwaardige vertalingen te leveren. Het hele jaar door, zeven dagen per week. In het kort: De beste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd via een eenvoudig bestelproces. Dat is The Native Translator.

Foutloze specialistische vertalingen

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij altijd in staat om aan jouw vertaalvraag te voldoen. Van juridische documenten, diploma’s, beëdigde vertalingen tot geboorte- of huwelijksaktes. We bieden eersteklas vertalingen van medische brochuresfinanciële rapporten , juridische documentenbedrijfsrapportentechnische handleidingenwebsites en marketing/PR – ongeacht het vakgebied. We garanderen dat een vertaler die zeer ervaren is in het betreffende vakgebied aan de slag gaat met de tekst. Elke klant is belangrijk voor ons: van internationale bedrijven tot kleine zelfstandigen.

Specialistische vertalers die in hun moedertaal vertalen

De keuze van de juiste vertaler is doorslaggevend voor de kwaliteit van de vertaling. De kennis van de vertaler van de bron- en doeltaal moet op native speakerniveau liggen. Ook is het noodzakelijk dat de vertaler goed op de hoogte is van de terminologie van het vakgebied, zodat hij of zij de tekst juist interpreteert en de boodschap goed overbrengt in de vertaling.

Wij verzorgen vertalingen in de volgende vakgebieden: 

Voor meer informatie, klik op het betreffende veld.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>