Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau dat jouw aanvragen voor kwalitatief hoogwaardige vertalingen graag in behandeling neemt , en dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

We vertalen van en naar meer dan 100 talen, inclusief de ‘exotischere’ talen. Beëdigde vertalingen. Specialistische vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak. Een overzicht van ons totaalaanbod vind je hier.

Snel, voordelig, kwaliteitsgericht en professioneel

Vertalingen van goede kwaliteit zijn het resultaat van een bewuste strategie

Het kwaliteitsinstituut ISO definieert kwaliteit als: Kwaliteit is het geheel van eigenschappen en kenmerken van een product of dienst dat van belang is voor het voldoen aan vastgestelde of vanzelfsprekende behoeften. Onze langetermijnstrategie is gebaseerd op de wil om aan die behoefte te voldoen van een ‘kieskeurige’ kwaliteitsbewuste klant, een klant die weet wat hij/zij wil en nodig heeft. Het is onze taak om hoogkwalitatieve vertalingen te leveren die zijn uitgevoerd door beëdigde vertalers en vertalers gespecialiseerd in financiën, economie, geneeskunde en techniek. We vertalen van en naar meer dan 25 talen, bij voorkeur sneller, simpeler dan elk ander vertaalbureau.

Naast het kwaliteitsproces is geheimhouding gegarandeerd: een belangrijke factor bij de keuze voor een vertaalbureau. Elke dag verwerken wij verspreid over 4 continenten grote hoeveelheden gevoelige informatie voor bedrijven, instanties en particulieren die stuk voor stuk vertrouwen op ons kunnen.

Ons succesvolle concept

Onze overtuiging is dat er slechts één manier is om de hoogste kwaliteit te garanderen: Door professionele vertalers te gebruiken die in hun moedertaal vertalen en gespecialiseerd zijn in de expertises die wij aanbieden. Alleen op die manier kunnen wij perfecte vertalingen afleveren die voor de volle 100 procent de inhoud, tone of voice en de bedoeling van de tekst weergeven. En dat kon slechts op één manier worden bewerkstelligd: een officiële certificering om te verzekeren dat we op alle manieren aan hoge eisen voldoen.

6 redenen om te kiezen voor The Native Translator:

  • Sinds 2011 een gekwalificeerd vertaalbureau ISO 17100 (2015)
  • Alleen universitair geschoolde vertalers met minimaal 5 jaar werkervaring
  • Informatiebeveiliging conform ISO 27001
  • Milieubewust bedrijf, houdt zich aan ISO 14100
  • 24 uur per dag online bereikbaar
  • Wereldwijd beschikbaar

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>