Online-vertaling

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Professionele en beëdigde vertalingen online!

The Native Translator is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande vertalingen die je rechtstreeks online regelt. We bieden niet alleen snelle service, maar zijn ook 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Onze vertalers bevinden zich over de hele wereld in verschillende tijdzones en daarom zitten wij altijd klaar om te helpen met vertalingen. Het maakt niet of het een specialistische tekst, beëdigde vertaling of een powerpointpresentatie betreft.

Specialistische tekst

Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied dat jij zoekt: bijvoorbeeld juridisch, technisch, financieel, medisch of technologisch. Met de beschikking over meer dan 5.500 competente vertalers kunnen we bijna altijd aan jouw vertaalbehoefte voldoen.

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling van een juridische of financiële tekst in meer dan 600 talencombinaties. Bovendien staan wij 24 uur per dan, 365 per dagen per jaar paraat. Wij streven ernaar altijd een vertaler in te zetten die is beëdigd is in het land waar de vertaling moet worden gebruikt.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de destijds nieuwe ISO-norm 17100, ISO gecertificeerd zijn betekent dat we we tijd en geld hebben geïnvesteerd in het omvangrijke proces om al onze processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen. We maken bijvoorbeeld alleen gebruik van universitair geschoolde vertalers die zijn gespecialiseerd in het onderwerp van waaruit ze vertalen. Alle vertalingen worden gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau zijn geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Geheimhouding

Wij hanteren een streng geheimhoudingsbeleid als het gaat om de informatie die wij in verband met de opdrachten in ons bezit hebben. Onze project managers, vertalers en administratief medewerkers zijn gehouden aan een strenge geheimhoudingsovereenkomst.

Wat kost een vertaling?

Upload het document rechtstreeks via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en ApplePay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen een halfuur te antwoorden.

The Native Translator is een ISO 17100 vertaalbureau gespecialiseerd is vertalingen van hoge kwaliteit rechtstreeks aan te vragen via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>