Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

Speciale aanbiedingen voor bedrijven!

Bedrijfsovereenkomsten 

Voor bedrijven en instanties die regelmatig gebruikmaken van ons vertaalbureau kan een overeenkomst veel voordelen bieden! Op die manier kunnen wij ook efficiënt en succesvol samenwerken.

Wat houdt een bedrijfsovereenkomst in?

Klanten die een bedrijfsovereenkomst hebben afgesloten kunnen een document rechtstreeks uploaden in ons Translation Management System. Vertalingen die klaar zijn, kunnen daar worden opgehaald. Het gehele vertaalproces wordt daardoor eenvoudiger, duidelijker en veiliger. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met jouw projectleider. Omdat bij een bedrijfsovereenkomst geen informatie per e-mail wordt verstuurd, garanderen wij dat jouw informatie veilig is - dat is heel belangrijk voor ons, Bovendien maken wij een ‘terminologiewoordenboek’ voor je aan. Op die manier kunnen we steeds dezelfde kwaliteit en bedrijfsterminologie aanhouden bij het vertalen van de teksten.

Gecertificeerde kwaliteit

Duidelijke communicatie, ongeacht taal, is doorslaggevend voor het succes van jouw bedrijf. Een slechte vertaling kan jouw bedrijf negatieve publiciteit bezorgen. Daarom is het belangrijk dat jouw communicatie steeds van hoge kwaliteit blijft. The Translator Group is gecertificeerd conform de Europese standaard en de Noord-Amerikaanse om het beste resultaat te kunnen garanderen.

Voordelen van een bedrijfsovereenkomst

  • Eenvoudig proces
  • Kostenbesparend
  • Betere gegevensbeveiliging
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Maandelijkse facturatie in plaats van direct betalen
  • Een eigen contactpersoon die jouw bedrijf kent

Neem contact met ons op!

The Translator Group beantwoordt de wensen van bedrijven via The Business Translator neem contact op per e-mail.

Neem gerust contact met ons op!

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>