Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

ISO gecertificeerd wereldwijd vertaalbureau

The Native Translator 24 uur per dag gekwalificeerde vertalingen!

The Native Translator is een wereldwijd ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat onderdeel uitmaakt van The Translator Group. Met ruim 60 websites wereldwijd die onze vertaaldiensten aanbieden en meer dan 5.500 professionele vertalers zijn wij een van de toonaangevende vertaalbureaus als het gaat om het direct online aanbieden van kwalitatieve vertalingen.

De verwachting voor 2023 is dat wij op meer dan 40 markten aanwezig zullen zijn, en dat onze website in 25 talen beschikbaar is. Dat betekent dat we zullen uitbreiden, zodat we online van en naar ruim 30 talen kunnen aanbieden. Op dit moment vertalen we al van en naar meer dan 100 talen via onze bedrijfsservice  The Business Translator.

Heb je een vertaling nodig van een tekst van/naar een taal die niet op onze lijst staat met talen, neem dan contact op per  e-mail Binnen een paar uur ontvang je een offerte en een levertermijn.

Wij vinden het belangrijk om ‘lokaal’ aanwezig te zijn. Want daar gaat het bij een vertaling om. De inhoud en de toon over te brengen van een document of een tekst en die beschikbaar maken voor een zakenpartner of een klant aan de andere kant van de wereld. Op die manier willen we mensen bij elkaar brengen en begrip, zakelijke mogelijkheden en welvaart creëren.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>