Übersetzung von Dokumenten

Professionele vertalingen van teksten en documenten, eenvoudig online aanvragen

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Kwalitatief hoogstaande vertalingen en beëdigde vertalingen van documenten op juridisch, financieel, medisch en technisch gebied.

Een vertaling nodig van een document, een uittreksel van de Kamer van Koophandel of een huwelijksakte? The Native Translator is een gekwalificeerd vertaalbureau dat allerlei soorten documenten en teksten vertaalt, ook beëdigd. Onze vertalers hebben een universitaire opleiding gevolgd, minimaal 5 jaar ervaring als fulltime vertaler en vertalen altijd in hun moedertaal. Met onze ISO 17100 certificering ben je ervan verzekerd van een uitstekende vertaling. Vertalers die gespecialiseerde medische, juridische, technische of financiële teksten en documenten vertalen zijn bovendien opgeleid of hebben werkervaring in hun vakgebied; een voorwaarde voor een goede vertaling. We vertaler onder meer de volgende documenten: Geboorteaktes, boedelbeschrijvingen, vonnissen, echtscheidingsaktes, persoonsbewijzen en diploma’s, maar ook technische documenten zoals handleidingen, medische teksten, proefschriften en artikelen.

Een beëdigde vertaling nodig?

Een tekst die beëdigd moet worden, wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Een beëdigd vertaler wordt op basis van een toets erkend door een instantie of rechtbank. De vertaler beschikt over een stempel die hij of zij op de vertaling zet, en/of de vertaling van een verklaring voorziet. De uitvoering verschilt van land tot land. Een beëdigde vertaling is bijvoorbeeld nodig als het document in officieel verband moet worden gebruikt, zoals bij de inschrijving aan een universiteit in het buitenland, een boedelbeschrijving, visumaanvraag of bij een juridisch proces.

Vertalingen door een gecertificeerd vertaalbureau in meer dan 100 talen

The Native Translator is ISO 17100 gecertificeerd. Elke twee jaar controleert een erkende instantie of wij voldoen aan de eisen van onze certificering, en dat betekent zekerheid voor onze klanten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van de vertaling, en als een van de toonaangevende internationale vertaalbureaus werken wij met de beste vertalers uit deze branche.

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om met grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding.

Wat kost een beëdigde vertaling?

Upload je document rechtstreeks in ons vertaalportal en ontvangt binnen 1 minuut een prijs en verwachte levertijd voor een specialistische vertaling of een beëdigde vertaling. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en ApplePay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen een halfuur te antwoorden.

The Native Translator is technisch vertaalbureau met een ISO 17100 certificering voor specialistische vertalingen en beëdigde vertalingen die rechtstreeks online kunnen worden aangevraagd.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>