The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Technische vertalingen van teksten en documenten tussen 25 talen

The Native Translator biedt gekwalificeerde technische vertalingen van teksten en documenten aan, direct via het internet.

Met meer dan 5.000 gespecialiseerde technische vertalers kunnen we zowel grote projecten als projecten met verschillende taalcombinaties aan.

We zijn een ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau en stellen hoge eisen aan wie we huren als vertalers, maar ook aan onze interne kwaliteitsprocedures. Een goede vertaling heeft feiten nodig, een boodschap en een hoge taalkwaliteit, en niet in het minst goede aanpassing aan de doelgroep opdat de vertaling als goed kan worden beschouwd. Voor technische vertalingen, net zoals voor alle andere vertalingen, is het gebrek van juiste terminologie natuurlijk cruciaal.

Bestanden en formaten

Wij kunnen alle soorten bestanden en formaten aan, of het nu tekstverwerking is, eenvoudig gedrukt materiaal zoals brochures of handleidingen, tot meer geavanceerde productie of, bijvoorbeeld, meertalige handleidingen of handboeken.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online « show quote »

The Native Translator is een ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gespecialiseerde vertalingen en gecertificeerde vertalingen, rechtstreeks via het internet.