The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde juridische vertalingen van en naar Frans

Onze Franse juridische vertalingen worden uitgevoerd door gecertificeerde vertalers en ervaren, gespecialiseerde juridisch-Franse vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben.

Ze specialiseren in de Franse wetgeving en kennen de Franstalige juridische terminologie; velen beschikken over een diploma Bachelor Rechten of equivalent en velen zijn praktiserend advocaat. We vertalen contracten, vonnissen, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren van en naar het Frans. Voor zeer grote projecten kunt u contact opnemen met onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator.

Snelle Franse juridische vertalingen

The Native Translator is een ISO-gecertificeerd online vertaalbureau dat 24u/24 open is, en dat gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar het Frans. We beschikken over vertaalteams over de hele wereld, wat ons toelaat dringende projecten op elk moment van de dag snel te starten.

Vertrouwelijke behandeling is verzekerd

Als onze klant kunt u in alle vertrouwen uw documenten aan ons toevertrouwen. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders wanneer hier specifiek om gevraagd wordt.

Kwaliteitsgarantie

Onze vertalers beschikken over universitaire diploma’s vertaler van en naar Frans en hebben uitgebreide ervaring met Franse juridische vertalingen. Ze volgen nauwgezet de ‘goede vertalerspraktijken’, zoals uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling. Austrian Standards is de organisatie die EN.15038 definieerde, de standaard die leidde tot een ISO-standaard.

Gecertificeerde Franse vertalingen

Het is vaak nodig een vertaling door een gecertificeerde Franse vertaler (zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt), te laten uitvoeren. We gebruiken altijd vertalers die erkend of gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Vraag uw offerte aan en bestel uw vertaling hier direct online «  Opens internal link in current windowshow quote »

The Native Translator is een ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten.