The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde juridische vertalingen van en naar Duits

Onze Duitse juridische vertalingen worden uitgevoerd door gecertificeerde vertalers en ervaren, gespecialiseerde juridische vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben.

Ze specialiseren in Duitse wetgeving en kennen de Duitse juridische terminologie; velen beschikken over een diploma Bachelor Rechten of equivalent en velen zijn advocaat in de praktijk. We vertalen contracten, vonnissen, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren van en naar Duits.

Snelle Duitse juridische vertalingen

The Native Translator is een ISO-gecertificeerd online vertaalbureau dat 24u/24 open is, en dat gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar Duits. We beschikken over vertaalteams over de hele wereld, wat ons toelaat dringende projecten op elk moment van de dag snel te starten. Voor zeer grote projecten bevelen we u onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator aan. 

Vertrouwelijke behandeling verzekerd

Als onze klant kunt u in alle vertrouwen uw documenten aan ons toevertrouwen. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

Kwaliteitsgarantie

Onze vertalers beschikken over een universitair diploma vertaler van en naar Duits en hebben uitgebreide ervaring in Duitse juridische vertalingen. Ze volgen nauwgezet de ‘goede vertalerspraktijken’, zoals uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling. Austrian Standards is de organisatie die EN.15038 definieerde, de standaard die leidde tot een ISO-standaard.

Gecertificeerde Duitse vertalingen

Het is vaak nodig een vertaling door een gecertificeerde Duitse vertaler (zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt), te laten uitvoeren. We gebruiken altijd vertalers die erkend of gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Vraag uw offerte aan en bestel uw vertaling hier direct online « show quote »

The Native Translator is een ISO17100 gecertificeerd Duits vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten.