The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertaling Arabisch

Beëdigde vertalingen van officiële documenten naar het Arabisch

Wij bieden online beëdigde vertalingen van officiële documenten naar het Arabisch.  Laat uw bedrijfsverslagen, financiële documenten, contracten, overeenkomsten en opleidingscertificaten snel, probleemloos en tegen een redelijke prijs door ons vertalen.  Onze vertalers zijn beëdigd in een aantal landen en kunnen daarom beëdigde vertalingen van officiële documenten maken die worden geaccepteerd in het land waar u ze wilt gebruiken.

Deskundige vertalers met Arabisch als moedertaal

Specialisten die naar hun moedertaal vertalen, leveren betere vertalingen omdat ze zowel taalkundig als qua onderwerp over de beste kennis beschikken. Dit houdt in dat u als klant een uitstekende gespecialiseerde vertaling krijgt die beter aanslaat bij uw lezers. U krijgt de kwaliteit die u nodig heeft van een vertaler die:

  • een vertaaldiploma heeft en beëdigd is;
  • over specialistische kennis beschikt; en
  • naar zijn of haar moedertaal vertaalt.

Hoogopgeleide professionele vertalers

We voldoen aan de internationale norm voor vertaaldiensten, ISO 17100, waardoor strenge kwaliteitscontroles gelden voor onze vertalingen en overige diensten.  Een deel van het kwaliteitsborgingsproces vereist dat we volgens het vierogenprincipe werken. Dit houdt in dat alle vertalingen onafhankelijk beoordeeld, gereviseerd en afgerond moeten worden door een tweede vertaler die ervaring heeft in het betreffende vakgebied.

Geheimhouding is voor ons vanzelfsprekend

We hebben vaak te maken met gevoelige informatie en hechten dan ook veel belang aan het vertrouwelijk houden van dergelijke informatie.

Snel antwoord – wereldwijd

Dankzij onze wereldwijde activiteiten (kantoren in Europa, Azië en Amerika) is minimaal één kantoor altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden op elk moment van de dag of nacht. Wij garanderen dat wij u binnen een uur na ontvangst van uw documenten een bindende offerte toesturen.

Contact

Neem per Opens window for sending emaile-mail op elk gewenst moment (24 uur per dag) contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan en bestel uw vertaling direct online <Opens internal link in current windowofferte weergeven>

The Native Translator is een volgens ISO 170100 gecertificeerd vertaalbureau dat gespecialiseerd is in hoogwaardige vertalingen via het internet.