The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionele vertalers Chinees op het gebied van rechten, financiën, geneeskunde en techniek.

Professionele, gespecialiseerde vertalers en beëdigde vertalers voor vertalingen in het Chinees en uit het Chinees direct online.

Wij leveren gekwalificeerde vertalingen van documenten en teksten in en uit het Chinees op het gebied van financiën, rechten, geneeskunde en techniek. Als volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau geven wij voor onze Chinese vertalingen een kwaliteitsgarantie af.

Over welke competenties beschikken de vertalers Chinees van The Native Translator?

Wij werken alleen samen met vertalers die een studie aan universiteit of hogeschool hebben afgerond, wier moedertaal Chinees is en die in China wonen, zodat zij de continue ontwikkeling van hun taal kunnen volgen. Onze vertalers zijn niet alleen zeer competente linguïsten die over vele jaren ervaring beschikken, zij zijn ook gespecialiseerd op bepaalde vakgebieden en beheersen de terminologie van hun specialisme.

Beëdigde Chinese vertalingen online

Wij nemen alle vormen van gekwalificeerde vertalingen uit het Chinees naar 25 andere talen en vice versa aan, met inbegrip van beëdigde Chinese vertalingen van bijvoorbeeld overeenkomsten, rechterlijke uitspraken, verdragen, diploma's, uittreksels van registers, enz. Nadere informatie vindt u hier Opens internal link in current windowbeëdigde vertaling.

Chinese vertalingen met kwaliteitsgarantie

Wij zijn volgens ISO17100 gecertificeerd en ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de certificatie-instelling Austrian Standards. Dit biedt u als klant een grote zekerheid. Onze kwaliteitsgarantie betekent dat onze Chinese vertalingen zowel in taalkundig als terminologisch opzicht correct zijn. Een eenvoudige presentatie van de meningen van onze klanten vindt u doorlopend op onze homepage in de vorm van Trustpilot.

Geheimhouding is voor ons vanzelfsprekend

Wij hebben dikwijls te maken met zeer gevoelige informatie en hechten vanzelfsprekend veel waarde aan strenge geheimhouding. Voor ons personeel geldt een geheimhoudingsovereenkomst.

Veilige online-betaling

U betaalt uw vertaling direct online met uw creditcard via PayPal of Saferpay, een veilige Zwitserse methode van betalen.

Offerte en contactinformatie

Voor verdere informatie kunt u ons rond de klok per Opens window for sending email  e-mail bereiken.

U kunt direct online een offerte opvragen en vertalingen in opdracht geven: «  Opens internal link in current windowofferte tonen »

The Native Translator is een volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau en maakt deel uit van de Translator Group, een wereldwijd actieve talenonderneming. Wij nemen vertalingen aan op het gebied van techniek, rechten, geneeskunde en financiën evenals beëdigde vertalingen in en uit het Chinees.