The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionele technische vertalingen

Marktleider in technische vertalingen

Voor technische vertalingen dient een technisch vertaler te worden ingezet met een goed begrip van de thematiek en kennis van de gespecialiseerde termen van het betreffende vakgebied in zowel de bron- als de doeltaal. Het is zeer belangrijk dat vertalingen met betrekking tot productie, techniek, chemie, automotive en bouwtechniek 100% nauwkeurig zijn en niet slechts een benadering. Onze technische vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door experts die een grondige kennis van het betreffende domein hebben.
Onze vertalers zijn native speakers van de doeltaal en beschikken over expertise in het betreffende vakgebied, zodat de vertalingen dezelfde kwaliteit hebben als het origineel. Onze vertalers zijn zich bewust van de moeilijkheden die wereldwijd gepaard gaan met het vertalen van technische handleidingen/rapporten. Wij implementeren strenge controles in verschillende fasen van het vertaalproces om de nauwkeurigheid te waarborgen en te zorgen dat 100% kwaliteit wordt geleverd.  

Vertaling van gespecialiseerde technische handleidingen of instructies

Technisch auteurs hebben een vertaling van de hoogst mogelijke kwaliteit nodig van hun tekst. Bij het vertalen van technische handleidingen of instructies is onze eerste prioriteit het kiezen van de juiste vertaler met branchespecifieke kennis en ervaring. De meeste branches hebben hun eigen specifieke termen en taalconventies voor de beschrijving van hun specifieke technologieën. Het team van The Native Translators houdt rekening met de sector en de doelgroep van de vertaalde tekst en kiest vervolgens de meest geschikte vertaler op basis van taal en branchekennis. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die veel ervaring hebben in een bepaald technisch vakgebied. Omdat we jaren ervaring hebben als gespecialiseerd technisch vertaalbureau, hebben we langdurige klantrelaties opgebouwd. De onderwerpen van door ons vertaalde documenten lopen uiteen van industriële lasers tot voorschools onderwijs. 

Voorbeelden van technische documenten die wij vertalen

  • Technische handleidingen
  • Technische tekeningen
  • Veiligheids- en bedieningshandleidingen
  • Luchtvaartinstructies
  • Technische plannen
  • Gegevensbladen
  • Voertuighandleidingen
  • Technische specificaties
  • Gebruikershandleidingen

The Native Translator is een volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau en maakt deel uit van de Translator Group, een wereldwijd actieve talenonderneming. Wij nemen vertalingen aan op het gebied van techniek, rechten, geneeskunde en financiën evenals beëdigde vertalingen