The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online-vertalingen op het gebied van de geneeskunde

The Native Translator biedt de mogelijkheid van een professionele vertaling van medische documenten en teksten direct via het internet. Onze medische vertalingen worden gemaakt door competente, op geneeskunde gespecialiseerde vertalers die vele jaren ervaring op het gebied van de medische vertaling hebben. Zij beschikken over gedegen vakkennis en beheersen de terminologie. Met meer dan 50 op geneeskunde gespecialiseerde vertalers kunnen wij op het gebied van de meeste specialisaties binnen de geneeskunde zeer omvangrijke en ook meertalige projecten aannemen.

Vertaling van uiteenlopende medische documenten

Wij vertalen bijvoorbeeld dissertaties, patiëntendossiers, bijsluiters, gebruiksaanwijzingen / handboeken voor medische apparatuur, documentatie van klinische studies, medische berichten, doseringsetiketten, farmaceutische patenten, juridisch-medische protocollen, medische leerboeken, medische studies, websites en medisch-wetenschappelijke artikelen. Hier vindt u verdere informatie over medische vertalingen

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

De keuze van het juiste vertaalbureau en de juiste vertaler is essentieel voor een goed resultaat. De vertaler moet niet alleen over een zeer goede talenkennis beschikken, maar ook deskundig zijn op het gebied waarop vertaald moet worden. Voor u als opdrachtgever is het goed om te weten dat wij gecertificeerd zijn en alle etappes van onze vertalingen toetsen aan ons systeem van kwaliteitsborging.

Voor verdere informatie kunt u ons rond de klok per Opens window for sending email  e-mail bereiken.

U kunt direct online offertes opvragen en vertalingen in opdracht geven: «  Opens internal link in current windowofferte tonen »

The Native Translator is een online-vertaalbureau dat deel uitmaakt van de in Zwitserland gevestigde onderneming The Translator Group die gecertificeerd is volgens ISO17100. Wij zijn onder andere gespecialiseerd op snelle beëdigde vertalingen direct via het internet.