The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertaling online bestellen

Upload uw document en ontvang direct prijs- en leveringsinformatie – snel en eenvoudig een beëdigde vertaling.

Beëdigde vertalingen zijn over het algemeen nodig voor gerechtelijke documenten, uittreksels uit het handelsregister, certificaten en andere officiële documenten. Met The Native Translator bestelt u eenvoudig uw beëdigde vertaling online. Zodra uw vertaling klaar is, sturen wij u een e-mail met een link waar u uw vertaling kunt downloaden. Als u een origineel heeft besteld, ontvangt u dit document meestal binnen twee tot drie dagen per post.

Beëdigde vertalingen online

Bij dit soort opdrachten worden de vertalingen vertaald en beëdigd door beëdigde vertalers die in Nederland of in het doelland van de vertaling wonen en door de rechtbank zijn beëdigd. Afhankelijk van het doelland waarvoor de vertaling moet worden opgesteld, is in sommige gevallen een apostille van de rechtbank nodig om het document geldig te maken voor het buitenland. Laat uw geboorteakte, huwelijks- of echtscheidingspapieren, aktes, werkdocumenten, attesten, bedrijfsrapporten, aanvraagdocumenten, etc. snel, goedkoop en zonder problemen online vertalen! Onze vertalers kunnen beëdigde (gewaarmerkte) vertalingen van officiële, ambtelijke documenten online voor uw produceren.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Het kiezen van het juiste vertaalbureau en de juiste vertaler is essentieel voor een goed resultaat. De vertaler moet niet alleen een zeer goede talenkennis hebben, maar ook beschikken over specialistische kennis van het vakgebied waarin de vertaling moet worden gemaakt. Voor u als klant is het goed om te weten dat we ISO 17100-gecertificeerd zijn en dat we onze vertalingen in alle stadia onderwerpen aan kwaliteitsborging.

Beëdigde vertaling binnen 24 uur

Zodra uw vertaling klaar is, sturen wij u een e-mail met een link waar u uw vertaling kunt downloaden. Als u een origineel heeft besteld, ontvangt u dit document meestal binnen twee tot drie dagen per post.

Beëdigde vertaling online bestellen

Opens internal link in current windowUpload uw documenten: U kunt uw documenten aan het einde van het bestelproces als Word, PDF of JPEG uploaden. In geval van twijfel kunt u ons de documenten ook per Opens window for sending emaile-mail toesturen.

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau dat gespecialiseerd is in de levering van hoogwaardige beëdigde vertalingen via het internet.