The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertaling getuigschrift

Professionele vertaling van uw getuigschrift door ervaren beëdigde vertalers.

Wie in het buitenland wil werken, moet vroeg of laat uitzoeken welke diploma's en certificaten vertaald en beëdigd moeten worden en of een vertaling van getuigschriften zijn of haar kansen om de buitenlandse arbeidsmarkt te betreden misschien kan vergroten.
Een gewone vertaling van uw diploma of akte is vaak niet voldoende. Een beëdigde vertaling neemt alle mogelijke twijfels over de kwalificatie weg en wordt meestal ook vereist door bedrijven en door autoriteiten en officiële instanties.

De vertaling van getuigschriften hoeft niet duur te zijn

De vertaling van getuigschriften hoeft niet duur te zijn. Met The Native Translator kunt u rekenen op een professioneel, gevestigd ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau met meer dan 5.500 vertalers in het bestand voor uiteenlopende talencombinaties. Bereken de kosten voor uw beëdigde vertaling snel en eenvoudig online « Opens internal link in current windowOfferte weergeven »

Beëdigde vertaling van getuigschriften binnen 24 uur

Zodra uw vertaling klaar is, sturen wij u een e-mail met een link waar u uw vertaling kunt downloaden. Als u een origineel heeft besteld, ontvangt u dit document meestal binnen twee tot drie dagen per post.

Beëdigde vertaling van getuigschriften met kwaliteitsgarantie

We zijn ISO17100-gecertificeerd en ons werk wordt elke twee jaar door een certificeringsinstantie gecontroleerd. Dit biedt u als klant grote zekerheid.

Geheimhouding is voor ons een vanzelfsprekendheid

We zijn gewend met gevoelige informatie om te gaan en uiteraard hechten we veel belang aan strikte geheimhouding.

Voor meer informatie kunt u ons 24/7 per Opens window for sending emaile-mail bereiken.

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van beëdigde vertalingen met kwaliteitsgarantie via het internet.