Professionele vertalingen in en uit het Tsjechisch ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit Tsjechisch op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak.

Heb je een vertaling in of uit het Tsjechisch nodig van een overeenkomst, diploma, huwelijksakte, contract, technische handleiding of medisch dossier?

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd bureau dat professionele vertalingen van en naar het Nederlands in het Tsjechisch en andersom verzorgt, ook vertalen wij vanuit 25 andere talen van en naar het Tsjechisch. Je kunt je vertaling rechtstreeks online aanvragen. Of je nu een medische vertaling of beëdigde vertaling in het Tsjechisch nodig hebt van bijvoorbeeld bankafschriften, diploma’s of vonnissen: wij helpen je graag.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Tsjechisch vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten en overeenkomsten, gerechtelijke stukken, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten van het Nederlands naar het Tsjechisch of van het Tsjechisch naar het Nederlands. Ook vertalen wij vanuit 25 andere talen van en naar het Tsjechisch, zoals Engels, Duits, Spaans en Frans.

Specialistische vertalingen in en uit het Tsjechisch

Een vertaling van een medisch dossier, een technisch rapport of een conceptovereenkomst: voorbeelden van teksten die door een specialistisch vertaler moeten worden uitgevoerd. Technische, juridische of medische teksten met vakspecifieke terminologie kunnen niet door elke vertaler worden vertaald, daar is vakkennis voor vereist. Als je een vertaling aanvraagt van het Nederlands naar het Tsjechisch in een bepaald vakgebied wordt je vertaling ondergebracht bij een hoogopgeleide vertaler die gespecialiseerd is in dat onderwerp.

Beëdigde vertalingen in en uit het Tsjechisch

Wij verzorgen beëdigde vertalingen van juridische, financiële en medische documenten en teksten. Vraag bij ons rechtstreeks online een beëdigde vertaling van Tsjechisch naar Nederlands of van het Nederlands naar het Tsjechisch aan. Ook vertalen wij vanuit 25 andere talen van en naar het Tsjechisch. Wij streven ernaar altijd een vertaler in te zetten die is beëdigd is in het land waar de vertaling moet worden gebruikt.

Specialistische vertalingen in en uit het Tsjechisch

Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd. Ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de bevoegde instantie en dat geeft de klant zekerheid. Hier lees je meer over wat een  ISO 17100 certificering  betekent.

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding. Onze servers hebben uiteraard een SSL-certificaat om te voorkomen dat informatie in verkeerde handen valt.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit Tsjechisch?

Upload je document rechtstreeks via vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail, en proberen binnen 15 minuten te antwoorden

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Tsjechisch, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>