The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Thaise vertaling

U ontvangt van ons professionele Thaise vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Thaise vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Wat u ook van of naar Thai wilt laten vertalen, wij staan klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende documenten:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Websitevertaling en -lokalisatie

Beëdigde Thaise vertalingen - gecertificeerde Thaise vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Thais maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

The Native Translator is een internationaal gerenommeerde vertaaldienst, die een 24/7 service biedt, om het even waar ter wereld u zich bevindt. Wij zijn een EN-15038 en CAN/CGSB-131.10 gecertificeerde vertaalfirma en wij zijn trots erop, gecertificeerde vertalingen in meer dan 100 talen te bieden.

Bereken hier uw persoonlijke offerte