Professionele vertalingen Russisch, specialistische en beëdigde vertalingen in en het uit het Russisch in en uit meer dan 30 andere talen ISO 17100.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Vertalingen in en uit het Russisch op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak door universitair geschoolde vertalers die de terminologie van hun vakgebied verstaan.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat is gespecialiseerd in vertalingen in en uit het Russisch. Sinds 2005 werken wij met specialistische vertalingen en beëdigde vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch vakgebied uit het Nederlands in het Russisch en uit het Russisch in het Nederlands. Ook vertalen wij van en naar het Russisch vanuit meer dan 30 andere talen, zoals Deens, Engels, Frans, Chinees, Noors, Spaans en Duits.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Russisch vertalen

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Russisch vertalen. We helpen je graag met een medische of technische vertaling, maar ook met een beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten en overeenkomsten, vonnissen, rechtbankverslagen, diploma's, rijbewijzen, huwelijksaktes, persoonsbewijzen, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Russisch of uit het Russisch in het Nederlands, of in of uit een van de ruim 30 andere talen die we aanbieden.

Beëdigde vertalingen van het Nederlands in het Russisch

Wij verzorgen beëdigde vertalingen uit het Nederlands in het Russisch en uit het Russisch in het Nederlands, maar ook beëdigde vertalingen in het uit het Russisch in en uit andere talen. Voor zover mogelijk zetten wij altijd vertalers in die zijn beëdigd in het land waar de vertaling moet worden gebruikt, zodat er geen problemen ontstaan om de vertaling geaccepteerd te krijgen. Vraag je een beëdigde vertaling Russisch-Engels aan die in Groot-Brittannië moet worden gebruikt, wordt de vertaling uitgevoerd door een vertaler die in Groot-Brittannië is beëdigd.

Dit mag je verwachten als je een vertaling in of uit het Russisch aanvraagt bij The Native Translator

We leveren een professionele vertaling in of uit het Russisch van hoge kwaliteit waarbij wordt gelet op correct taalgebruik en de juiste terminologie. We streven er bovendien naar om zoveel mogelijk de lay-out van het originele document aan te houden.
Onze vertalers zijn professionele hoogopgeleide vertalers die in hun doeltaal vertalen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in het onderwerp van de tekst en of het nu om een medische, technische of juridische vertaling gaat: de vertaler Russisch begrijpt de tekst en gebruikt de juiste terminologie in de vertaling.
Heb je een beëdigde vertaling nodig in of uit het Russisch, dan is ons streven dat uit te laten voeren door vertaler die is beëdigd in het land waar de vertaling moet worden gebruikt. Er zijn echter uitzonderingen wanneer een vertaling bij een ambassade of consulaat moet worden gelegaliseerd. Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd en natuurlijk zit op onze vertalingen een kwaliteitsgarantie.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat kost een vertaling Russisch?

Upload het document rechtstreeks naar ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor vertaling in of uit het Russisch. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, en antwoorden doorgaans binnen 30 minuten.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Russisch, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>