The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertaling Zweeds-Nederlands

Ons vertaalbureau verzorgt beëdigde vertalingen in de talencombinaties Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds.

Voor de beëdigde vertaling van akten, documenten en certificaten beschikt The Native Translator over een portfolio van beëdigde vertalers voor meer dan 600 talencombinaties. U kunt The Native Translator inschakelen voor de beëdigde vertaling van trouwakten, huwelijksakten, geboorteakten, overlijdensakten, rijbewijzen, verklaringen van goed gedrag, testamenten of andere soorten akten.

Beëdigde vertaling binnen 24 uur

Als uw vertaling klaar is, sturen wij u per e-mail een link waar u uw vertaling kunt downloaden. Als u een origineel hebt besteld, ontvangt u die over het algemeen binnen twee tot drie dagen per post.

Beëdigde vertaling Zweeds-Nederlands met kwaliteitsgarantie

Wij zijn gecertificeerd volgens de Europese norm ISO17100 en ons werk wordt om de twee jaar gecontroleerd door een certificeringsinstantie. Dit biedt u als klant veel zekerheid over de kwaliteit.

Gespecialiseerde vertalingen Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds

Met onze service voor gespecialiseerde vertalingen vertalen wij uw documentatie, marketingmateriaal, onderzoeken, juridische teksten en alle andere documenten in 50 vakgebieden. Zeer deskundige vertalers met de doeltaal als moedertaal zorgen ervoor dat u in elke taal professioneel voor de dag komt, de juiste vaktaal gebruikt en u aan alle wettelijke voorschriften houdt.

Geheimhouding is voor ons vanzelfsprekend

We hebben vaak met veel gevoelige informatie te maken en hechten uiteraard veel waarde aan strikte geheimhouding.

Voor meer informatie kunt u ons 24 uur per dag per Opens window for sending emaile-mail bereiken.

U kunt direct online een offerte aanvragen en opdracht geven tot een vertaling:  Opens internal link in current windowOfferte weergeven

The Native Translator is een vertaalbureau dat volgens de kwaliteitsnorm ISO17100 gecertificeerd is en gespecialiseerd is in Zweedse vertalingen met kwaliteitsgarantie, rechtstreeks via het internet.