Professionele vertalingen in en uit het Portugees ISO 17100

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit Portugees op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak.

Een vertaling in of uit het Portugees nodig van een vonnis, registratiedocument, rekeningafschrift, huwelijksakte, contract of medisch dossier?

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd bureau dat professionele vertalingen Portugees verzorgt, in en uit meer dan 25 andere talen. Je kunt je vertaling rechtstreeks online aanvragen. Of je nu een medische vertaling of beëdigde vertaling nodig hebt van bijvoorbeeld een vonnis, bankverklaring of een diploma: wij helpen je graag. Vermeld bij de aanvraag voor de vertaling of de vertaling in Portugal of Brazilië zal worden gebruikt.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Portugees vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten en overeenkomsten, gerechtelijke stukken, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Portugees of uit het Portugees in het Nederlands. Ook vertalen wij van 25 andere talen van en naar het Portugees, zoals Deens, Engels, Frans, Noors, Duits en Spaans.

Specialistische vertalingen in en uit het Portugees

Een vertaling van een medisch dossier, een technisch rapport of een conceptovereenkomst: voorbeelden van teksten die door een specialistisch vertaler moeten worden uitgevoerd. Technische, juridische of medische teksten met vakspecifieke terminologie kunnen niet door elke vertaler worden vertaald, daar is vakkennis voor vereist. Als je een vertaling aanvraagt uit het Nederlands in het Portugees in een bepaald vakgebied wordt je vertaling ondergebracht bij een hoogopgeleide vertaler die gespecialiseerd is in dat onderwerp.

Beëdigde vertalingen in en uit het Portugees

Juridische en financiële documenten zoals contracten, overeenkomsten, diploma’s, registratiedocumenten, geboorteaktes, huwelijksaktes, vonnissen en overlijdensaktes moeten altijd door een beëdigd vertaler worden vertaald. Vaak moet er voordat het document wordt vertaald nog een apostille op om de echtheid van het document te bevestigen, en als de vertaling in Nederland wordt gedaan, moet er vervolgens nog een apostille opkomen om aan te tonen dat de vertaler is beëdigd. Anders wordt het document niet geaccepteerd door de instanties in Portugal of Brazilië. Om die laatste procedure over te slaan, laten wij de vertaling altijd in het land maken waar de vertaling zal worden gebruikt, of het nu in Portugal of Brazilië is, zodat je niet hoeft aan te tonen dat de vertaler daadwerkelijk een vertaling van het Nederlands naar het Portugees mag uitvoeren. Vertalingen die nodig zijn voor Portugal laten wij in Portugal altijd op echtheid controleren door een notaris, en dat neemt 1-2 dagen extra in beslag.

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding. Onze servers hebben uiteraard een SSL-certificaat om te voorkomen dat informatie in verkeerde handen valt.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit Portugees?

Upload je document via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, en antwoorden doorgaans binnen 15 minuten.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Portugees, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen
Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>