Trustpilot TrustScore 4.8

Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

Professionele vertalingen in en uit het Pools ISO 17100

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Pools op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak.

Een vertaling in of uit het Pools nodig van een vonnis, registratiedocument, rekeningafschrift, huwelijksakte, contract of medisch dossier?

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd bureau dat professionele vertalingen Pools verzorgt, in en uit meer dan 25 andere talen. Je kunt je vertaling rechtstreeks online aanvragen. Of je nu een medische vertaling of beëdigde vertaling in het Pools nodig hebt van bijvoorbeeld bankafschriften of diploma’s: wij helpen je graag.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Pools vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten, overeenkomsten, gerechtelijke stukken, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Pools of uit het Pools in het Nederlands. Ook vertalen wij vanuit 25 andere talen van en naar het Pools, zoals Engels, Duits, Spaans en Frans.

Specialistische vertalingen in en uit het Pools

Een vertaling van een medisch dossier, een technisch rapport of een conceptovereenkomst: voorbeelden van teksten die door een specialistisch vertaler moeten worden uitgevoerd. Technische, juridische of medische teksten met vakspecifieke terminologie kunnen niet door elke vertaler worden vertaald, daar is vakkennis voor vereist. Als je een vertaling aanvraagt uit het Nederlands in het Pools of andersom, of van en naar een andere taal in combinatie met Pools in een bepaald vakgebied wordt je vertaling ondergebracht bij een hoogopgeleide vertaler die gespecialiseerd is in dat onderwerp.

Beëdigde vertalingen in en uit het Pools

Wij verzorgen beëdigde vertalingen van juridische, financiële en medische documenten en teksten. Vraag bij ons direct online een beëdigde vertaling Pools-Nederlands of Nederlands-Pools aan. Ook kunnen vertalen wij vanuit 25 andere talen van en naar het Pools, waaronder Deens, Engels, Frans, Italiaans, Noors, Roemeens en Duits.

Wat gebeurt er als je een beëdigde vertaling uit het Nederlands in het Pools aanvraagt

Als je een beëdigde vertaling uit het Nederlands in het Pools aanvraagt, laten wij die in Polen uitvoeren. We laten het doen door een vertaler die is beëdigd door het Poolse Ministerie van Justitie. We willen graag dat onze vertalers leven in het land waar hun taal wordt gesproken en dat ze uiteraard vertalen in hun moedertaal. Voor een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler Pools is geen apostille nodig, er hoeft niet te worden aangetoond dat de vertaler over de juiste competentie beschikt.

Kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit het Pools

Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd. Ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de bevoegde instantie en dat biedt zekerheid als klant. Hier staat meer informatie over wat ISO 17100 certificering inhoudt. 

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding. Onze servers hebben uiteraard een SSL-certificaat om te voorkomen dat informatie in verkeerde handen valt.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit Pools?

Upload je document via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, en antwoorden doorgaans binnen 15 minuten.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Pools, rechtstreeks via internet.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>