Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
  • Raamovereenkomst met vele voordelen
  • Korting grote klanten
  • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
  • ISO 17100 gecertificeerd
  • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
  • Milieunormen volgens ISO 14001
  • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
  • Medische, juridische, technische, financiële documenten
  • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
  • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Professionele vertalingen in en uit het Engels. Om de kwaliteit van de vertalingen te garanderen, reviseren we en controleren we de terminologie van iedere afzonderlijke vertaling in en uit het Engels conform ISO 17100.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau, certificaatnummer: 2011007 Wij waren het 7e vertaalbureau in Europa dat werd gecertificeerd en dat was al in 2011.

Iedereen die zich bezighoudt met kwaliteitsbewaking weet dat kwaliteit niet vanzelfsprekend is. Kwaliteit is een gevolg van een besluit, het doorvoeren van een strategie met regelmatige controles en een duidelijk vastgesteld doel. We ontvingen onze certificering al in 2011, die destijds nog EN-15038 heette, maar in 2015 een ISO-certificering werd.

Bij de aanvraag voor een vertaling van of naar het Engels bij The Native Translator zullen wij voldoen aan de hoge eisen die wij onszelf hebben opgelegd en natuurlijk aan de eisen van de certificering. De vertaling wordt gemaakt door een universitair geschoolde vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft. Bovendien is hij/zij expert op dat specifieke vakgebied en begrijpt de tekst en de terminologie. Wat je niet begrijpt, kun je niet vertalen.

Wij verzorgen kwalitatief hoogstaande vertalingen van en naar het Engels op het gebied van:

  • Economie en financiën
  • Rechten en sociaalwetenschappelijke teksten
  • Medicijnen inclusief diergeneeskunde en farmacologie
  • Techniek, technologie inclusief medische technologie
  • Marketing, toerisme, websiteteksten

Beëdigde vertalingen in en uit het Engels

Het maakt niet uit of je een vertaling in of uit het Engels aanvraagt, want we streven er hoe dan ook naar om het in het land te laten uitvoeren waar de vertaling wordt gebruikt. Daarom is belangrijk dat je vermeldt in welk land de vertaling zal worden gebruikt. Als we een beëdigde vertaling in het Engels uitvoeren, proberen we die respectievelijk in Australië, Canada, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland of de Verenigde Staten te laten maken, afhankelijk van waar de vertaling moet worden gebruikt. 

We vertalen van en naar Frans en Engels, maar ook van en naar 100 andere talen

Je kunt een vertaling van en naar het Engels en van en naar de volgende talen direct online aanvragen: Arabisch, Bulgaars, Deens, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Italiaans, Chinees, Koreaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Turks, Duits en Hongaars. Neem voor overige talen contact met ons op via e-mail

Kwalitatief hoogstaande vertalingen van en naar het Engels bij The Native Translator

We leveren een professionele Engelse vertaling van hoge kwaliteit waarbij wordt gelet op correct taalgebruik en de juiste terminologie. We streven er bovendien naar om zoveel mogelijk de lay-out van het originele document aan te houden en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Als jij een goede scan aanlevert van het document/de documenten die je vertaald wilt hebben, kunnen we de lay-out van de tekst beter aanhouden, en gaat het sneller.

We maken gebruik van vertalers die professioneel en hoogopgeleid zijn en in hun doeltaal vertalen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in het onderwerp van jouw tekst en of het nu om een medische, technische of juridische vertaling gaat: jouw document wordt vertaald door een vertaler met de juiste expertise.

Een ISO-gecertificeerd vertaalbureau zijn brengt verplichtingen met zich mee

The Native Translator, een onderdeel van The Translator Group, is zoals hierboven genoemd een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau. We nemen kwaliteit heel serieus en daarnaast voldoen we ook aan de eisen van ISO 14001 en 27001, certificeringen die het milieumanagementsysteem en de informatiebeveiliging regelen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen informatie die strikt geheim is en we gaan natuurlijk uiterst zorgvuldig om met alle vertaalopdrachten en houden we ons aan de eisen van de AVG en ISO 27001.

Wil je meer informatie of wil je een vertaling Engels aanvragen?

Upload je document , dan ontvang je direct online een offerte met prijs en verwachte levertijd voor een beëdigde of specialistische vertaling van of naar het Engels. Voor meer informatie zijn we bereikbaar e-mail 24/7.

The Native Translator is een wereldwijd ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Engels, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
  • ISO 17100 gecertificeerd
  • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
  • Milieunormen volgens ISO 14001
  • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>