Trustpilot TrustScore 4.8

Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor vertalingen in en uit het Koreaans

Specialistische vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch gebied in en uit het Koreaans.

Of je nu een Koreaans bedrijf vertegenwoordigd dat voet aan de grond wil krijgen op de Europese markt of een product hebt dat je in Korea wilt verkopen:  The Native Translator helpt graag. We verzorgen vertalingen van en naar het Koreaans vanuit meer dan 100 talen, waaronder Engels, Frans, Spaans, Duits en kleinere talen zoals Mongools. We vertalen en formuleren goed geschreven en doelgroepgerichte teksten in het Koreaans voor jouw juridische, technische en medische communicatie.

We bieden specialistische vertalingen Koreaans aan op gebied van:

  • Financiën en economie
  • Rechtswezen
  • Marketing 
  • Geneesmiddelen en farmacie
  • Techniek en IT
  • Websites en webcontent

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professionele vertaling Koreaans gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Koreaans als moedertaal vertaalt in het Koreaans, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van elke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we alleen maar werken met universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Koreaans zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling?

Upload je document rechtstreeks via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut een prijs en levertijd voor een vertaling Koreaans. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail, en proberen binnen 30 minuten te antwoorden.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele en beëdigde vertalingen in en uit het Koreaans rechtstreeks online.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>