Professionele vertalingen in en uit het Hongaars ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak in en uit het Hongaars.

Een vertaling in of uit het Hongaars nodig van een vonnis, registratiedocument, rekeningafschrift, huwelijksakte, contract of medisch dossier?

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd bureau dat professionele vertalingen Hongaars verzorgt, in en uit meer dan 25 talen. Je kunt je vertaling rechtstreeks online aanvragen. Of je nu een medische vertaling of beëdigde vertaling in het Hongaars nodig hebt van bijvoorbeeld bankafschriften of diploma’s: wij helpen je graag.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Hongaars vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten, overeenkomsten, rechtbankverslagen, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Hongaars of uit het Hongaars in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan andere 25 talen van en naar het Hongaars zoals Engels, Frans, Pools, Russisch, Spaans en Duits.

Specialistische vertalingen in en uit het Hongaars

Een vertaling van een medisch dossier, een technisch rapport of een conceptovereenkomst: voorbeelden van teksten die door een specialistisch vertaler moeten worden uitgevoerd. Technische, juridische of medische teksten met vakspecifieke terminologie kunnen niet door elke vertaler worden vertaald, daar is vakkennis voor vereist. Als je een vertaling aanvraagt van het Nederlands naar het Hongaars in een bepaald vakgebied wordt je vertaling ondergebracht bij een hoogopgeleide vertaler die gespecialiseerd is in dat onderwerp en de doeltaal als moedertaal heeft.

Beëdigde vertalingen in en uit het Hongaars

Juridische en financiële documenten zoals contracten, overeenkomsten, diploma’s, registratiedocumenten, geboorteaktes, huwelijksaktes, vonnissen en overlijdensaktes moeten altijd door een beëdigd vertaler worden vertaald. Vaak moet er voordat het document wordt vertaald nog een apostille op om de echtheid van het document te bevestigen, en als de vertaling niet in Hongarije wordt gedaan, moet er vervolgens nog een apostille opkomen om aan te tonen dat de vertaler is beëdigd. Anders wordt het document niet geaccepteerd door de instanties in Hongarije. Om die laatste procedure over te slaan, laten wij de vertaling altijd in Hongarije maken, zodat je niet hoeft aan te tonen dat de vertaler daadwerkelijk een vertaling van het Nederlands naar het Hongaars mag uitvoeren. Een beëdigde vertaling van het Hongaars naar het Nederlands wordt meestal vertaald door een vertaler die in Nederland is beëdigd.

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professioneel vertalen in en uit het Hongaars gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Hongaars als moedertaal vertaalt in het Hongaars, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit het Hongaars

Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd. Ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de bevoegde instantie en dat biedt zekerheid als klant. Hier lees je meer over wat een ISO 17100 certificering betekent.

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding. Onze servers hebben uiteraard een SSL-certificaat om te voorkomen dat informatie in verkeerde handen valt.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit Hongaars?

Upload je document via vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail, en proberen binnen 15 minuten te antwoorden

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Hongaars, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>