The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offerte per omgaande

Welkom bij the native translator!

Als gecertificeerde vertaalagentschap garanderen wij onlinevertalingen op de meest verschillende vakgebieden en in meer dan 100 talen – topkwaliteit en altijd snelle levering.

 Hoe wij dit wel kunnen? Heel eenvoudig: Wij hebben teams over de hele wereld! Meer dan 5.000 professionele vertalers/vertaalsters rondom de globe werken inmiddels voor ons. Bij ons worden vertalingen altijd door hoog gekwalificeerde native speakers foutloos gemaakt en snel geleverd.

De professionele, snelle en voordelige vertaalservice bij uitstek - Vakkundige vertalingen, overal en altijd.

Onze doelstelling:

Wij willen u uitstekende, professionele vertalingen aanbieden en dat sneller, eenvoudiger en voordeliger dan alle concurrenten. Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in onlinevertalingen in de taal van uw keuze – wij zijn wereldwijd het snelste vertaalbureau: Onze speciale expresservice staat garant voor een snelle afhandeling. Wij leveren de vertaling van uw tekst binnen een paar uur en dat in uitstekende kwaliteit. Alle documenten die u van ons ontvangt, zijn zorgvuldig en deskundig door een van onze experts vertaald. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons online terecht. De gewenste documenten zenden wij u binnen een paar uur per e-mail terug. Gemakkelijk en zonder enige stress. Betalen via PayPal. Zo simpel werkt dat!

Ons netwerk:

Omdat een groot aantal van onze vertalers zijn beëdigd, kunnen we ook snel beëdigde vertalingen leveren. Werkt u voor een officiële instantie of een grote onderneming bezoek dan onze website voor ondernemingen: Opens external link in new windowThe Business Translator heeft meer dan 5.000 vertalers in zijn globale netwerk. Onze native speakers beheersen niet alleen hun moedertaal – ze zijn daarin ook werkelijk thuis en kennen de nuances en de actuele ontwikkelingen in de taal volledig. Complexe documenten, technische handleidingen, juridische documenten en informatiemateriaal – wat uw eisen aan onze vakmensen ook zijn, wij spreken de taal van uw klanten.

Uw kosten:

Wij zijn een topvertaalbureau en werken uitsluitend met de beste internationale professionals op vertaalgebied samen, die dagelijks hun moedertaal spreken en met alle moderne uitdrukkingen en actueel vakjargon bekend zijn. En toch kost een DIN A4 pagina vertaald meestal maar ca. € 35 – zonder verdere kosten!

Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Een vertaling op uw vakgebied? Of andere vertaaldiensten? Wij zijn de juiste partner voor u! Ook voor weinig gangbare talen kunt u bij ons terecht. Samengevat: The Native Translator is de expert voor accurate vertaaldiensten – snel, direct en altijd een faire prijs. Professionele onlinevertalingen met een solide kwaliteitsgarantie van een wereldspeler in de vertaalbranche!

 


Björn Hallberg - CEO The Translator Group

Deze ondernemingen vertrouwen al op onze kwaliteit!

Beoordelingen van Klanten

efko
World Health Organization
United Nations
Sony
Samson
Hilton
Hasen Bräu München
General Motors Corporation
General Motors
<
>