Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

The Native Translator,
een gecertificeerd vertaalbureau!

Als ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau leveren wij kwalitatief hoogstaande vertalingen in meer dan 100 talen over elk gewenst onderwerp en dat allemaal online. 

Ons team bevindt zich over de hele wereld! Wereldwijd werken ruim 5.500 professionele vertalers voor ons. Ze zijn allemaal universitair geschoold, vertalen in hun moedertaal en beheersen de terminologie van jouw vakgebied. Daardoor zijn wij in staat om correcte en goedlopende teksten leveren. Heb je een vertaling van een specialistische medische tekst, een technische handleiding of een beëdigde vertaling van een juridische stuk nodig? Wij helpen je graag!

VRAAG GRATIS EEN OFFERTE AAN

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau?

BEËDIGD EN BETROUWBAAR

We bieden snelle en correcte vertalingen die desgewenst gewaarmerkt kunnen worden. In meer dan honderd landen zijn beëdigde vertalingen onze specialiteit!

BEËDIGDE VERTALINGEN

Als het om kwaliteit, snelheid, uitvoering en prijs gaat, kan in feite niemand tippen aan ons aanbod op gebied van beëdigde vertalingen.

LEES MEER

KWALITEIT GEGARANDEERD

Ons team van vertalers is gecertificeerd conform de internationale kwaliteitsstandaard ISO 17100. Het team is bovendien gewend om aan hoge eisen te voldoen. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over je vertaling, dan zorgen wij ervoor dat er een tekst komt waar je wél content mee bent.

LEES MEER

INTERNATIONALE EXPERTS

Onze vertalers zijn allemaal universitair geschoold. Daarnaast hebben ze zich gespecialiseerd op bijvoorbeeld medisch of juridisch vlak.

WIJ SPREKEN JOUW TAAL!

Ons wereldwijde team beheerst meer dan 100 talen – zelfs een aantal zeer exotische!

LEES MEER

NEEM CONTACT OP!

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Bij onze FAQ vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Als je meer informatie wilt, beantwoordt onze klantenservice graag je vragen telefonisch of per e-mail.

LEES MEER

Een snelle, goedkope en professionele vertaalservice. Vertalingen van hoge kwaliteit wanneer en waar je maar wilt.

Onze missie:

Onze ambitie is om jou op de snelste en goedkoopste manier van een kwalitatief hoogwaardige vertaling te voorzien. Ons vertaalbureau verzorgt een professionele vertaling in de door jou gekozen talencombinatie. En daarbij zijn wij ook nog een van de snelste vertaalbureaus ter wereld. Met onze express-service ben je verzekerd van een snel proces: binnen een paar uur een vertaling van hoge kwaliteit. Iedere vertaling die je ontvangt, is zorgvuldig vertaald door een professioneel vertaler. Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen die je binnen een paar uur per e-mail ontvangt - inclusief alle benodigde documentatie. Zo simpel is het. Het is veilig (net als betalen met PayPal of SaferPay). Eigenlijk is het net zo eenvoudig.

Onze prijzen:

We zijn een van de toonaangevende vertaalbureaus en werken wereldwijd met de beste vertalers. Dat zijn professionals die vertalen in hun moedertaal, ze begrijpen de tekst en verstaan de terminologie in jouw vakgebied. Ze wonen in het land van de taal waarin ze vertalen en blijven up-to-date van de laatste taalontwikkelingen waardoor hun taalgebruik vlot en professioneel overkomt. Voor ons is dit vanzelfsprekend als je een vertaling aanvraagt bij een internationaal gecertificeerd vertaalbureau. We hanteren zeer redelijke prijzen; een standaard A4 laten vertalen kost meestal ongeveer EUR 45 - zonder verborgen extra kosten!

Ons netwerk:

We beschikken over een uitgebreid netwerk van beëdigde vertalers, dus daarvoor kun je ook bij ons terecht. Op zoek naar een gekwalificeerde vertaler voor een multinational of een overheidsinstantie? Neem dan een kijkje op onze bedrijfspagina The Business Translator waar meer dan 5.500 vertalers uit ons wereldwijde netwerk te vinden zijn. Onze vertalers beheersen niet alleen hun moedertaal tot in de puntjes: nuances in hun taal weten ze als geen ander te gebruiken in de tekst. Ook modern dagelijks taalgebruik is geen probleem als dat gewenst is. Of het medische documenten, technische handleidingen, juridische stukken of informatieve teksten betreft: wij spreken de taal van jouw klanten en nemen graag jouw aanvraag voor een specialistische vertaling in behandeling.

Een gekwalificeerde vertaling - wij zijn de juiste partner:

Heb je een beëdigde of specialistische vertaling nodig of heb je ander wensen op vertaalvlak: wij zijn de juiste partner. Ook als je op zoekt bent naar ‘exotischer’ talen. The Native Translator maakt gebruik van experts voor de juiste vertalingen en doet dat snel, eenvoudig en tegen een redelijke prijs. Vraag online een professionele vertaling aan van je documenten en met een internationaal ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau ben je verzekerd van kwaliteit.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>