Beëdigde vertalingen, specialistische vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch gebied in en uit het Grieks ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Professionele vertalingen uit het Nederlands in het Grieks en uit het Grieks in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 talen van en naar het Grieks. Vraag direct online een beëdigde vertaling Grieks aan.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in beëdigde en specialistische vertalingen, in onder meer uit het Nederlands in het Grieks en uit het Grieks in het Nederlands. Wij zijn gebrand op kwaliteit en werken volgens hoge kwaliteitseisen en kunnen garanderen dat onze vertalingen Grieks kwalitatief zeer goed zijn. Onze vertalers hebben een universitaire opleiding gevolgd, zijn ervaren professionals en vertalen uiteraard altijd in hun moedertaal.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Grieks vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten uit het Nederlands in het Grieks en uit het Grieks in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan andere 30 talen van en naar het Grieks, zoals Engels, Frans, Italiaans, Duits, Russisch en Spaans. We helpen graag met specialistische vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Grieks. We vertalen juridische documenten zoals contracten, overeenkomsten, rechtbankverslagen, diploma’s, registratiebewijzen, rijbewijzen, medische teksten, medische studies, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen en webteksten. 

Beëdigde vertalingen van documenten in en uit het Grieks

Wij verzorgen beëdigde vertalingen van documenten uit het Nederlands in het Grieks en uit het Grieks in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan andere 30 talen van en naar het Grieks. Vraag je vertaling rechtstreeks online aan. We vertalen onder meer businessplannen, financiële rapporten, contracten ,overeenkomsten, diploma’s, vonnissen, persoonsbewijzen en rekeningafschriften. Voor zover mogelijk gebruiken wij een vertaler die is beëdigd in het land waar de vertaling moet worden gebruikt. Een vertaling in het Grieks wordt altijd gedaan door een vertaler die in Griekenland is beëdigd. Dan wordt de vertaling altijd geaccepteerd, en ondervind jij als klant geen problemen. Een beëdigde vertaling in het Grieks wordt door ons altijd bekrachtigd door een notaris in Griekenland en wordt daarom geaccepteerd door Griekse instanties, banken, scholen en universiteiten.

Specialistische vertalingen van documenten in en uit het Grieks

Met een specialistische vertaling bedoelen wij een vertaling waarbij de vertaler over vakspecifieke kennis moet beschikken: bij de vertaling van een patiëntendossier moet de vertaler over medische kennis beschikken. Dat geldt ook voor de vertaling van juridische documenten, aangezien dat hoge eisen stelt aan de kennis van de vertaler. Hij of zij moet namelijk de tekst niet alleen in een andere taal vertalen, maar ook het juridische proces, de culturele verschillen en de terminologie goed begrijpen. De juridisch vertaler moet de documenten begrijpelijk maken voor een publiek van een ander rechtssysteem en dat vraagt veel van het begrip van de vertaler. Hij of zij moet de rechtssystemen van de landen van de bron- en doeltaal volledig begrijpen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling Grieks?

Upload het document rechtstreeks naar ons  vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor vertaling in of uit het Grieks. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail, en proberen binnen 30 minuten te antwoorden

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele en beëdigde vertalingen in en uit het Grieks rechtstreeks online.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>