Beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Frans ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Professionele vertalingen uit het Frans in het Nederlands en uit het Nederlands in het Frans. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 andere talen van en naar het Frans. ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor vertalingen in en uit het Frans.

Vraag hier een professionele vertaling in of uit Frans aan. Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit Frans op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak. Je kiest simpelweg een brontaal en een doeltaal en ontvang binnen 1 minuut een offerte. 

Wij kunnen alle documenten in en uit het Frans vertalen

Wij vertalen in principe alle documenten uit het Nederlands in het Frans en uit het Frans in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 talen van en naar het Frans. Specialistische vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Frans van diploma’s, vonnissen, geboorteaktes, juridische teksten, contracten en overeenkomsten, medische teksten, medische studies, patiëntendossiers, technische handleidingen, persberichten, registratiebewijzen, marketingteksten, rechtbankverslagen, webteksten zijn voorbeelden van documenten die wij vertalen. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, instanties en particulieren.

Welke specialisaties hebben onze vertalers?

Wij werken uitsluitend met universitair geschoolde vertalers die zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarin ze vertalen en bovendien vertalen ze altijd in hun moedertaal. Ze zijn experts in hun vakgebied en op de hoogte van de terminologie. Onze vertalers kennen de markt waar jouw vertaling voor is bestemd. Zij zorgen ervoor dat de tekst, zoals een medische tekst, juridisch document of een technische installatiehandleiding geschikt is voor jouw branche.

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om een professionele Franse vertaling gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Frans als moedertaal vertaalt in het Frans, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van elke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we slechts gebruikmaken van universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Frans zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Wat zijn de kosten van een vertaling?

Upload het document rechtstreeks via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor een vertaling Frans. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen een halfuur te antwoorden.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Frans, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>