Trustpilot TrustScore 4.8

Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

Professionele vertalingen in en uit het Fins op juridisch, financieel, medisch en technisch gebied ISO 17100

Kwalitatief hoogstaande vertalingen en beëdigde vertalingen uit het Nederlands in het Fins en uit het Fins en in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 talen van en naar het Fins.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat is gespecialiseerd in vertalingen in en uit het Fins. Sinds 2005 werken wij met specialistische vertalingen en beëdigde vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch vakgebied uit het Nederlands in het Fins en uit het Fins in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 talen van en naar het Fins.

Je kunt een beëdigde vertaling of specialistische vertaling Fins direct online aanvragen. Binnen 1 minuut ontvang je een gratis offerte. 

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Fins vertalen

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Fins vertalen. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten, overeenkomsten, gerechtelijke stukken, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten van het Nederlands naar het Fins of van het Fins naar het Nederlands.

Specialistische vertalingen van documenten in en uit het Fins

Of je nu de vertaling van een juridische tekst, een technische handleiding of een patiëntendossier van het Nederlands naar het Fins of van het Fins naar het Nederlands nodig hebt: wij beschikken over de vertalers met de juiste competentie en vakkennis. Wij vertalen teksten en documenten vanuit 30 talen van een naar het Fins.

Beëdigde vertalingen in en uit het Fins

Wij verzorgen beëdigde vertalingen uit het Nederlands in het Fins en uit het Fins in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 talen van en naar het Fins. Wij verzorgen beëdigde vertalingen van onder meer businessplannen, financiële rapportages, contracten, overeenkomsten, vonnissen, diploma’s in en uit het Fins.

In principe gebruiken wij altijd vertalers die zijn beëdigd in het land waar de vertaling moet worden gebruikt, zodat je als klant geen problemen ondervindt met de acceptatie van het document. Wil je een beëdigde vertaling uit het Nederlands in het Fins en heb je die nodig voor de Finland, dan wordt de vertaling gemaakt door een vertaler die in Finland is beëdigd.

Kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit het Fins

The Native Translator is sinds 2011 een gecertificeerd vertaalbureau en sinds 2015 ISO 17100, een certificering die de voorloper EN-15038 vervangt, de eerste certificering gericht op vertaalbureaus. ISO 17100 onderscheidt zich van ISO 9000, omdat het niet puur is gericht op het administratieve proces, maar veel belang toekent aan de kwaliteitsborging van het eigenlijke vertaalproces. Als ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau worden we elke 24 maanden geaudit om te waarborgen dat we aan de eisen van de certificering voldoen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit Fins?

Upload het document rechtstreeks via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor een vertaling Fins. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen een halfuur te antwoorden.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele en beëdigde vertalingen in en uit het Fins rechtstreeks online.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>