Beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Engels ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in het uit het Engels op juridisch, financieel, medisch en technisch vakgebied.

Voor internationale samenwerking is het een vereiste om professioneel in het Engels te kunnen communiceren. Professionele en correcte communicatie zijn belangrijker dan ooit en de kwaliteit van jouw Engelse teksten zijn bepalend voor de uitstraling van jouw bedrijf. The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat wereldwijd opereert en professionele vertalingen Engels aanbiedt in en uit meer dan 100 talen aanbiedt, waarvan 25 direct online kunnen worden geregeld. Je kunt een beëdigde vertaling of specialistische vertaling Engels in of uit 25 talen aanvragen. Binnen 1 minuut ontvang je online een offerte.

Professionele vertaling in/uit het Engels uitgevoerd door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau toonaangevend op gebied van professionele specialistische en beëdigde vertalingen in en uit het Engels. Wij leveren vertalingen van hoge kwaliteit die zijn aangepast aan de doelgroep met juist gebruik van grammatica en terminologie. Onze vertalers zijn universitair opgeleid en vertalen uiteraard in hun moedertaal. Bij de aanvraag voor een vertaling in het Engels wordt de vertaling gemaakt door een vertaler die Amerikaans, Australisch of Brits Engels als moedertaal heeft, afhankelijk in welk land de vertaling wordt gebruikt. Wil je een tekst vertaald hebben van het Engels naar het Nederlands, heeft de vertaler uiteraard Nederlands als moedertaal. We vertalen niet alleen teksten en documenten, maar kunnen Engelse teksten ook reviseren en corrigeren.

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Engels vertalen

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Engels vertalen. Wij helpen graag met een specialistische vertaling of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten, overeenkomsten, rechtbankverslagen, registratiebewijzen, medische teksten, medische studies, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen en webteksten. Kwalitatief hoogstaande vertalingen op juridisch, financieel, medisch en technisch gebied worden specialistische vertalingen genoemd. De vertaler moet over bepaalde vakkennis beschikken om de tekst te begrijpen, maar hij/zij weer ook de juiste terminologie te gebruiken. Wij verzorgen specialistische vertalingen in en uit het Nederlands en Engels, maar vertalen vanuit meer dan 100 andere talen van en naar het Engels.

Beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Engels voor Australië, Canada, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en de VS

Juridische documenten zoals overeenkomsten, contracten, vonnissen, registratiedocumenten, huwelijksaktes en veel financiële documenten moeten vaak in Engels worden vertaald door een beëdigd vertaler om door een instantie, rechtbank, universiteit of bank te kunnen worden geaccepteerd. Wij verzorgen beëdigde vertalingen uit het Nederlands in het Engels en uit het Engels in het Nederlands. Maar wij verzorgen ook beëdigde vertalingen vanuit 100 andere talen van en naar het Engels.

Er bestaat geen internationale beëdiging voor vertalers en daarom laten wij, voor zover mogelijk, een beëdigde vertaling Engels altijd uitvoeren door een vertaler in het land waar de vertaling nodig is, of het nu gaat om Australië, Canada, Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland of de VS, zodat de vertaling altijd wordt geaccepteerd. Als een document moet worden vertaald van het Nederlands naar het Engels en de vertaling in Groot-Brittannië moet worden gebruikt, wordt de vertaling gemaakt door een van onze vertalers die aldaar is beëdigd door ITI (Institute Of Translation & Interpreting), maar we werken ook met vertalers die in Australië, Canada, Nieuw-Zeeland of de VS zijn beëdigd. Daarmee bespaar je tijd en geld. 

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professioneel vertalen gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels, een vertaler met Spaans als moedertaal vertaalt in het Spaans. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in hetland waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van elke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we alleen maar werken met universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een andere vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Engels zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling?

Upload je document rechtstreeks via ons vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut een prijs en levertijd voor een vertaling Engels. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail, en proberen binnen 30 minuten te antwoorden

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Engels, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>