Trustpilot TrustScore 4.8

Vraag je vertaling 24/7 online aan

Upload hier je document of tekst en vraag je vertaling aan.

Persoonlijk advies of hulp nodig?

Neem per e-mail contact met ons op: we helpen je graag.

Beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Duits ISO 17100

Professionele vertalingen uit het Duits in het Nederlands en uit het Nederlands in het Duits. Ook vertalen we vanuit meer dan 30 andere talen van en naar het Duits. The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat is gespecialiseerd in vertalingen in en uit het Duits.

Vraag hier een professionele vertaling in of uit het Duits aan. Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit het Duits op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak. Je kiest simpelweg een brontaal en een doeltaal en ontvang binnen 1 minuut een offerte. 

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Duits vertalen

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Duits vertalen. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten en overeenkomsten, diploma's, gerechtelijke stukken, registratiebewijzen, rechtbankverslagen, medische teksten, medische studies, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Duits of uit het Duits in het Nederlands.

Beëdigde vertalingen in en uit het Duits

Dankzij ons wereldwijde netwerk van beëdigd vertalers zijn wij in staat om 24 uur per dag beëdigde vertalingen in en uit het Duits aan te bieden. Vraag je een vertaling aan, dan selecteren wij een vertaler die is beëdigd in het land waar de vertaling moet worden gebruikt. Dan hoeft de vertaling niet te worden bekrachtigd of gelegaliseerd (op echtheid te worden gecontroleerd) voordat het document in het buitenland kan worden gebruikt Juridische documenten zoals overeenkomsten, contracten, diploma’s, vonnissen en de meeste financiële documenten moeten veelal beëdigd worden vertaald om te worden geaccepteerd door de ontvangende partij. Wij verzorgen beëdigde vertalingen Duits in en uit de meeste grote talen.

Je kunt online een vertaling Duits in en uit 30 talen aanvragen

Je kunt direct online een vertaling Duits van je document/jouw documenten in en uit 30 talen aanvragen. Arabisch, Bulgaars, Deens, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans, Lets, Litouws, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Zweeds, Thais, Tsjechisch, Turks, Duits en Hongaars kun je direct online aanvragen.

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professioneel vertalen in en uit het Duits gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Duits als moedertaal vertaalt in het Duits, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd in om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van iedere afzonderlijke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we slechts gebruikmaken van universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Duits zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit het Duits?

Upload het document via ons vertaalportal en ontvang direct binnen 1 minuut een prijs en verwachte levertijd voor een professionele vertaling in of uit het Duits. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, en antwoorden doorgaans binnen 30 minuten.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Duits, rechtstreeks via internet.

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>