Professioneel ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau voor Chinees.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen in en uit Chinees op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau dat wereldwijd opereert en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande vertalingen in en uit het Chinees. Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen Nederlands-Chinees en Chinees-Nederlands op juridisch, financieel, technisch en medisch gebied. Ook vertalen wij vanuit andere grote andere grote talen van en naar het Chinees. Als gecertificeerd vertaalbureau gebruiken wij uitsluitend hoogopgeleide vertalers die zijn gespecialiseerd in het vakgebied waarin ze vertalen. Of je nu een vertaling aanvraagt van het Nederlands in het Chinees of van het Chinees in het Nederlands: de vertaling wordt altijd uitgevoerd door een native speaker. Naast de combinatie Nederlands-Chinees en Chinees-Nederlands vertalen wij ook vanuit 25 andere talen van en naar het Chinees, waaronder Engels, Frans, Spaans en Duits.

Beëdigde vertalingen in en uit het Chinees

Wij verzorgen beëdigde vertalingen in het Nederlands uit het Chinees en uit het Chinees in het Nederlands van juridische en financiële documenten. Contracten, overeenkomsten, registratiedocumenten en financiële documenten moeten meestal door een beëdigd vertaler worden vertaald. Voor dit type vertalingen schakelen wij vertalers in die in het land zijn beëdigd waar de vertaling moet worden gebruikt.

Specialistische technische en medische vertalingen in het Chinees.

Wij verzorgen specialistische vertalingen op gebied van techniek, geneesmiddelen en marketing. Handleidingen, instructieboeken, patenten, artikelen, proefschriften en websites vertaald in het Chinees. Ongeacht het soort tekst beschikken wij over de vertaler met de juiste kwalificaties.

Moedertaalprincipe is een kwaliteitseis

Het moedertaalprincipe is een van de pijlers en een kwaliteitseis als het om professioneel vertalen gaat. Het uitgangspunt is dat de vertaler alleen in zijn/haar moedertaal vertaalt. Een vertaler met Chinees als moedertaal vertaalt in het Chinees, een vertaler met Engels als moedertaal vertaalt in het Engels. Iemand die is opgegroeid en zijn opleiding heeft afgerond in het land waar de taal een officiële status heeft, wordt als native speaker van die taal beschouwd.

Een vertaling waarvan de kwaliteit is gewaarborgd conform ISO 17100

Sinds 2011 zijn wij gecertificeerd en sinds 2015 conform de ISO 17100-norm. ISO gecertificeerd zijn betekent dat we tijd en geld hebben geïnvesteerd om de processen te documenteren en de kwaliteit te waarborgen, van het selecteren van onze vertalers tot kwaliteitsborging van elke vertaling die we uitvoeren. Als voorbeeld kunnen we noemen dat we slechts gebruikmaken van universitair opgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in het vakgebied waarin ze vertalen. Elke vertaling wordt gecontroleerd door een tweede vertaler die over dezelfde kwalificaties beschikt als de vertaler die de vertaling heeft uitgevoerd. De organisatie die de certificering aan ons heeft verstrekt, voert constant controles uit of wij aan de criteria van onze certificering voldoen. Omdat wij een gekwalificeerd vertaalbureau voor Chinees zijn, geven wij bovendien een kwaliteitsgarantie af op onze vertalingen. Hier lees je meer over wat een  ISO 17100 certificering  betekent.

Geheimhouding een vanzelfsprekendheid

Vaak vertalen wij strikt vertrouwelijke informatie en met elke opdracht gaan wij uiterst zorgvuldig om.

Wat zijn de kosten voor een vertaling?

Upload het document rechtstreeks naar ons  vertaalportal en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd voor een vertaling Chinees. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay. Vergeet bij de aanvraag voor een vertaling in of uit Chinees niet om te vermelden hoe de namen getranscribeerd moeten worden als die al eerder zijn vertaald.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail  en antwoorden doorgaans binnen 30 minuten.

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Chinees, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>