Professionele vertalingen in en uit het Bulgaars ISO 17100

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Offertes voor bedrijven
 • Raamovereenkomst met vele voordelen
 • Korting grote klanten
 • 24-uurs vertaaldienst

INFORMATIE OPVRAGEN

Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald
Vertaling van documenten
 • Medische, juridische, technische, financiële documenten
 • Beëdigde vertalingen met handtekening en stempel
 • Allerlei soorten vertalingen in 60 talen

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en specialistische vertalingen Bulgaars op juridisch, financieel, medisch en technisch vlak, in en uit meer dan 25 talen.

Heb je een vertaling in of uit het Bulgaars nodig van een registratiedocument, rekeningafschrift, huwelijksakte, contract, technische handleiding of medisch dossier?

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd bureau dat professionele vertalingen Bulgaars verzorgt, in en uit meer dan 25 andere talen. Je kunt je vertaling rechtstreeks online aanvragen. Heb je een medische of beëdigde vertaling nodig? Wij helpen je graag. We vertalen onder meer uit het Bulgaars in het Nederlands, Arabisch, Deens, Engels, Frans, Italiaans, Noors, Spaans en Duits en andersom.  

Wij kunnen de meeste documenten in en uit het Bulgaars vertalen

In principe vertalen we alle documenten en teksten. We helpen je graag met een specialistische of beëdigde vertaling van juridische teksten zoals contracten, overeenkomsten, rechtbankverslagen, diploma's, registratiebewijzen, rijbewijzen, huwelijksaktes, medische documenten, patiëntendossiers, persberichten, technische handleidingen, webteksten uit het Nederlands in het Bulgaars of uit het Bulgaars in het Nederlands. Ook vertalen we vanuit andere talen van en naar het Bulgaars.

Specialistische vertalingen in en uit het Bulgaars

Een vertaling van een medisch dossier, een technisch rapport of een conceptovereenkomst: voorbeelden van teksten die door een specialistisch vertaler moeten worden uitgevoerd. Technische, juridische, financiële of medische teksten met vakspecifieke terminologie kunnen niet door elke vertaler worden vertaald, daar is vakkennis voor vereist. Als je een vertaling aanvraagt van het Nederlands naar het Bulgaars of van het Bulgaars naar het Nederlands in een bepaald vakgebied wordt je vertaling ondergebracht bij een hoogopgeleide vertaler die gespecialiseerd is in dat onderwerp.

Beëdigde vertalingen in en uit het Bulgaars

Wij verzorgen beëdigde vertalingen van juridische, financiële en medische documenten en teksten. Vraag bij ons rechtstreeks online een beëdigde vertaling van het Bulgaars naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Bulgaars aan. Ook vertalingen vanuit 25 andere talen van en naar het Bulgaars zijn mogelijk. Teksten die vaak beëdigd vertaald moeten worden: diploma's, vonnissen, contracten en overeenkomsten, registratiedocumenten.

Specialistische vertalingen in en uit het Bulgaars

Wij zijn ISO 17100 gecertificeerd. Ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de bevoegde instantie en dat geeft de klant zekerheid. Hier lees je meer over wat een ISO 17100 certificering betekent. 

Geheimhouding is vanzelfsprekend

Wij zijn gewend om grote hoeveelheden gevoelige informatie te verwerken en gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met geheimhouding. Onze servers hebben een SSL-certificaat om te voorkomen dat informatie in verkeerde handen valt.

Wat zijn de kosten voor een vertaling in of uit het Bulgaars?

Upload je document via ons  vertaalportal  en ontvang binnen 1 minuut prijs en verwachte levertijd. Vraag de vertaling direct online aan en betaal met creditcard. We accepteren: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal en Apple Pay. Vergeet bij een aanvraag voor een vertaling in of uit het Bulgaars niet om aan te geven hoe de namen in de documenten worden getranscribeerd als ze al eerder zijn vertaald, omdat namen in het Bulgaars op meerder manieren kunnen worden gespeld.

Vragen of meer informatie nodig?

We zijn 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en proberen binnen 15 minuten te antwoorden

The Native Translator is een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in professionele vertalingen en beëdigde vertalingen in en uit het Bulgaars, rechtstreeks via internet.

Snelle offerte
OFFERTE OPVRAGEN
Met kwaliteitsgarantie!
 • ISO 17100 gecertificeerd
 • Informatiebeveiliging volgens ISO 27001
 • Milieunormen volgens ISO 14001
 • Gegarandeerd perfect, anders opnieuw vertaald

Deze bedrijven vertrouwen op onze kwaliteit!

<
>