The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde vertalingen – deskundig en snel

In ons globale netwerk werken wij uitsluitend samen met professionele vertalers, die alleen naar hun moedertaal vertalen – foutloos, snel en uiterst deskundig. Onze medewerkers beheersen niet alleen de grammatica en de woordenschat tot in de perfectie, maar ook de idiomatische uitdrukkingen en de steeds veranderende gesproken taal.

Offerte per omgaande

Branche-overstijgende deskundigheid

The Native Translator beschikt over een bestand van meer dan 5.000 gespecialiseerde vertalers waaruit wij voor ieder vakgebied de meest geschikte kiezen.

Er staat altijd iemand voor u klaar!

Door dit grote internationale netwerk van professionele vertalers zijn wij in staat om altijd weer snel, kwalitatief hoogwaardige onlinevertalingen te leveren – het hele jaar door, 24/7. Samengevat: De hoogste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd en met een eenvoudige opdrachtafwikkeling, zonder veel persoonlijke gegevens van uw kant – ook dit is een onderdeel van onze service bij The Native Translator.

Perfecte gespecialiseerde vertalingen

Door ons brede aanbod van gespecialiseerde vertaaldeskundigen kunnen wij vrijwel altijd aan uw aanvraag voldoen, of het nu een juridisch document betreft, een diploma, een beëdigde vertaling of een geboorte- of trouwakte. U krijgt van ons altijd perfecte vertalingen: medische prospecten, financiële rapportages, juridische teksten, jaarverslagen van ondernemingen, technische handleidingen, websites, marketing/PR. Noem maar een vakgebied, wij hebben er iemand voor! Wij kunnen u uitstekende kwaliteit en deskundigheid garanderen, gebaseerd op jarenlange ervaring in vrijwel alle vakgebieden. Wij vertalen voor zowel internationale ondernemingen als voor particulieren.

Gespecialiseerde native speakers

Met de keuze voor de juiste vertaler leggen wij de basis voor de kwalitatief hoogstaande vertaling. De vertaler moet niet alleen de doeltaal op moedertaalniveau beheersen, maar ook de brontaal. Bovendien moet hij/zij deskundig zijn op het gebied van de terminologie van een thema, om de tekst juist te kunnen interpreteren en de inhoud exact te kunnen weergeven.

Wij kunnen vertalingen aanbieden in o.a. de volgende vakgebieden:

Voor meer informatie klik op het betreffende vakgebied.

THE NATIVE TRANSLATOR is uw professionele onlinevertaalbureau dat aan de hoogste normen voldoet. Wij kunnen uw opdrachten in de kortste tijd vertalen, omdat wij die, binnen ons systeem, direct aan een gekwalificeerde, deskundige vertaler kunnen toewijzen. Met meer dan 5.000 deskundige vertalers hebben wij steeds de voor u meest geschikte expert, in meer dan 100 talen ter beschikking. Wilt u meer informatie over professionele vertalingen?

© 2014 the translator group vertaalbureau, vertaaldienst, vertaalagentschap, vertaalservice