The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gegarandeerde kwaliteit

Er zijn veel onlinevertaalbureaus, maar wat betreft kwaliteit, snelheid, deskundigheid en ook de scherpe prijs steekt The Native Translator hier met kop en schouders bovenuit. Onze vertaalteams werken volgens de strenge richtlijnen van de Europese (EN 15038) en de Noord Amerikaanse (CAN/CGSB-131.10) normen voor vertalers en vertaalondernemingen. Als gecertificeerd vertaalbureau hebben wij ons verplicht om de hoogste normen te handhaven.

Meer dan 5.000 professionele vertalers in ons globale netwerk

Wij bieden u vertalingen op alle vakgebieden en in meer dan100 talen. Met meer dan 5.000 professionele krachten in ons globale netwerk zijn wij in staat om uw tekst in iedere taal van uw keuze te vertalen. Heeft u een beëdigde vertaling in een bepaald vakgebied nodig of andere vertaaldiensten? Dan zijn wij voor u de ideale partner. Ook voor niet gangbare talen kunt u bij ons terecht.

Thuis in hun moedertaal

Onze native speakers vertalen alleen naar hun moedertaal en wonen in het land van de doeltaal. Zij beheersen dus die doeltaal tot in de kleinste nuances en zijn bekend met de nieuwste ontwikkelingen in taal en onderwerp. Complexe documenten, technische handboeken, juridische documenten, alle soorten informatiemateriaal – wat uw eisen aan onze vakmensen ook zijn, wij leveren en spreken de taal van uw klanten. Gegarandeerd.

Bereken hier uw persoonlijke offerte