The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde juridische vertalingen van en naar het Turks

Onze Turkse juridische vertalingen worden uitgevoerd door gecertificeerde vertalers en ervaren, gespecialiseerde Turkse juridische vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben.

Ze specialiseren in Turkse wetgeving en kennen de juridische terminologie van Turkije door en door; velen hebben een Bachelor Rechten of equivalent en velen zijn praktiserend advocaat. We vertalen contracten, uitspraken, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren.

Snelle Turkse juridische vertalingen

The Native Translator is een ISO-gecertificeerd online vertaalbureau dat de klok rond open is, gespecialiseerd in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar het Turks. We beschikken over vertaalteams over de hele wereld, wat ons toelaat dringende projecten snel te starten op elk moment van de dag. Voor zeer grote projecten bevelen we u aan onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator te contacteren.

Vertrouwelijke behandeling

Als onze klant kunt u zich volledig veilig voelen wanneer u uw documenten aan ons toevertrouwt. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

Kwaliteitsgarantie

Onze Turkse vertalers beschikken over een universitair vertalersdiploma en hebben uitgebreide ervaring in juridische vertalingen van en naar het Turks. Ze werken in overeenstemming met de ‘goede vertalerspraktijken’, uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling. Austrian Standards is de organisatie die EN.15038 definieerde, de standaard die leidde tot een ISO-standaard.

Gecertificeerde Turkse vertalingen

Het is vaak nodig dat een vertaling door een gecertificeerde (Turkse) vertaler wordt uitgevoerd, zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt. We gebruiken altijd vertalers die erkend/gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online «  Opens internal link in current windowshow quote »

The Native Translator is een ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten, inclusief van en naar het Turks.