The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Thaise juridische vertalingen

Thaise juridische vertalingen uitgevoerd door ervaren Thaise juridische vertalers.

Onze vertalers specialiseren in rechten en kennen de juridische terminologie van Thailand door en door. Velen beschikken over een Bachelor Rechten of een equivalent diploma. We vertalen alle soorten juridische en financiële documenten van en naar het Thai, zoals contracten, uitspraken, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren.

Thaise juridische vertalingen, direct online

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd online vertaalbureau dat 24u/24 open is, en gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige Thaise juridische vertalingen. We hebben sterke capaciteiten en kunnen dringende projecten op elk moment van de dag snel starten. We voeren juridische vertalingen tussen het Thai en 25 andere talen direct online uit. Voor zeer grote projecten kunt u contact opnemen met onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator.

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend

Als onze klant kunt u zich volledig veilig voelen wanneer u uw documenten aan ons toevertrouwt. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

We garanderen altijd de kwaliteit van onze juridische vertalingen

Onze Thaise vertalers beschikken over een universitair vertalersdiploma en hebben uitgebreide ervaring met juridische vertalingen. Ze werken in overeenstemming met de ‘goede vertalerspraktijken’, uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling.

Gecertificeerde Thaise vertalingen

Het is vaak nodig dat een vertaling door een gecertificeerde, Thaise vertaler wordt uitgevoerd, zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt. We gebruiken altijd vertalers die erkend/gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online «  Opens internal link in current windowshow quote »

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische en financiële teksten en documenten.