The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionele juridische vertalingen van en naar het Pools

Poolse juridische vertalingen uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde Poolse vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben.

Onze vertalers specialiseren in Poolse wetgeving en kennen de Poolse juridische terminologie door en door. Velen beschikken over een Bachelor Rechten of een equivalent diploma, en velen zijn praktiserend advocaat. We vertalen contracten, uitspraken, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en natuurlijk ook voor particulieren.

Snelle Poolse juridische vertalingen, direct online

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd online vertaalbureau dat de klok rond open is, en gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar het Pools. We beschikken over vertaalteams over de hele wereld, wat ons toelaat dringende projecten snel te starten op elk moment van de dag. We voeren juridische vertalingen tussen het Pools en 25 andere talen direct online uit. Voor zeer grote projecten raden we u aan contact op te nemen met onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator.

Vertrouwelijke behandeling

Als onze klant kunt u zich volledig veilig voelen wanneer u uw documenten aan ons toevertrouwt. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

Kwaliteitsgarantie

Al onze vertalers beschikken over een universitair vertalersdiploma en hebben uitgebreide ervaring met Poolse juridische vertalingen. Ze werken in overeenstemming met de ‘goede vertalerspraktijken’, uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling.

Gecertificeerde Poolse vertalingen

Het is vaak nodig dat een vertaling door een gecertificeerde, Poolse vertaler wordt uitgevoerd, zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt. We gebruiken altijd vertalers die erkend/gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online «  Opens internal link in current windowshow quote »

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten, inclusief van en naar het Pools.