The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde juridische vertalingen van en naar het Deens

Onze Deense juridische vertalingen worden uitgevoerd door gecertificeerde vertalers en ervaren, gespecialiseerde Deense juridische vertalers met het Deens als moedertaal.

Deze specialiseren in de Deense wetgeving en ze kennen de juridische terminologie van Denemarken door en door. Velen onder hen beschikken over een Bachelor in de Rechten of equivalent, velen zijn praktiserend advocaat. We vertalen contracten, uitspraken, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren. Voor zeer grote projecten bevelen we u aan onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator te contacteren.

Snelle Deense juridische vertalingen

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd online vertaalbureau dat 24u/24 open is, en gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar het Deens. We beschikken over vertaalteams over de hele wereld, wat ons toelaat dringende projecten snel te starten, op elk moment van de dag.

Vertrouwelijke behandeling

Als onze klant kunt u zich volledig veilig voelen wanneer u uw documenten aan ons toevertrouwt. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

Kwaliteitsgarantie

Onze vertalers beschikken over een universitair vertalersdiploma en hebben uitgebreide ervaring in Deense juridische vertalingen. Ze werken in overeenstemming met de ‘goede vertalerspraktijken’, uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling.

Gecertificeerde Deense vertalingen

Het is vaak nodig dat een vertaling door een gecertificeerde (Deense) vertaler wordt uitgevoerd, zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt. We gebruiken altijd vertalers die erkend/gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online «  Opens internal link in current windowshow quote »

The Native Translator is een ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten, inclusief van en naar het Deens.