The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde juridische vertalingen van en naar het Koreaans

Koreaanse juridische vertalingen uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde Koreaanse juridische vertalers.

Onze vertalers specialiseren in rechten en kennen de Koreaanse juridische terminologie door en door. Velen beschikken over een diploma Bachelor Rechten of equivalent. We vertalen alle soorten juridische documenten van en naar het Koreaans, zoals contracten, uitspraken, verklaringen, aankoopdocumenten, verzekeringsdocumenten en andere juridische documenten voor advocatenkantoren, bedrijven en particulieren.

Koreaanse juridische vertalingen, direct online

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd online vertaalbureau dat de klok rond open is, en gespecialiseerd is in het leveren van snelle en hoogwaardige juridische vertalingen van en naar het Koreaans. We hebben sterke capaciteiten en kunnen dringende projecten op elk moment van de dag snel starten. We voeren juridische vertalingen tussen het Koreaans en 25 andere talen direct online uit. Voor zeer grote projecten kunnen we u onze bedrijfsservice Opens external link in new windowThe Business Translator aanbevelen.

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend

Als onze klant kunt u zich volledig veilig voelen wanneer u uw documenten aan ons toevertrouwt. Vertrouwelijkheid is verzekerd, maar we ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor orders die hier specifiek om vragen.

We garanderen altijd de kwaliteit van onze Koreaanse vertalingen

Al onze vertalers beschikken over een universitair vertalersdiploma en hebben uitgebreide ervaring met Koreaanse juridische vertalingen. Ze werken in overeenstemming met de ‘goede vertalerspraktijken’, uitgegeven door het Zweedse Agentschap voor Juridische, Financiële en Administratieve Diensten, en onze hele organisatie is ISO17001- gecertificeerd met Austrian Standards als certificerende instelling.

Gecertificeerde Koreaanse vertalingen

Het is vaak nodig dat een vertaling door een gecertificeerde, Koreaanse vertaler wordt uitgevoerd, zoals de beschermde beroepstitel genoemd wordt. We gebruiken altijd vertalers die erkend/gecertificeerd zijn in het land waar de vertaling gebruikt zal worden.

Voor meer informatie kunt u rond de klok contact met ons opnemen via Opens window for sending emailemail.

Haal uw offerte en bestel uw vertaling hier direct online « Opens internal link in current window show quote »

The Native Translator is een ISO17100-gecertificeerd vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten en documenten van en naar het Koreaans, direct online.