The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionele vertalers Frans op het gebied van rechten, financiën, geneeskunde en techniek.

Professionele, gespecialiseerde vertalers en beëdigde vertalers voor vertalingen in het Frans en uit het Frans direct online.

Wij leveren gekwalificeerde vertalingen van documenten en teksten in en uit het Frans op het gebied van financiën, rechten, geneeskunde en techniek. Als volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau geven wij voor onze vertalingen Frans een kwaliteitsgarantie af. 

Over welke competenties beschikken de vertalers Frans van The Native Translator?

Wij werken alleen samen met vertalers die een studie aan universiteit of hogeschool hebben afgerond, wier moedertaal Frans is en die in Frankrijk wonen, zodat zij de continue ontwikkeling van hun taal kunnen volgen. Onze vertalers zijn niet alleen zeer competente linguïsten die over vele jaren ervaring beschikken, zij zijn ook gespecialiseerd op bepaalde vakgebieden en beheersen de terminologie van hun specialisme.

Beëdigde Franse vertalingen online

Wij nemen alle vormen van gekwalificeerde vertalingen uit het Frans naar 25 andere talen en vice versa aan, met inbegrip van beëdigde Franse vertalingen van bijvoorbeeld overeenkomsten, rechterlijke uitspraken, verdragen, diploma's, uittreksels van registers, enz. Nadere informatie vindt u hier Opens internal link in current window beëdigde vertaling.

Franse vertalingen met kwaliteitsgarantie

Wij zijn volgens ISO17100 gecertificeerd en ons werk wordt regelmatig gecontroleerd door de certificatie-instelling Austrian Standards. Dit biedt u als klant een grote zekerheid. Onze kwaliteitsgarantie betekent dat onze Franse vertalingen zowel in taalkundig als terminologisch opzicht correct zijn. Een eenvoudige presentatie van de meningen van onze klanten vindt u doorlopend op onze homepage in de vorm van Trustpilot.

Geheimhouding is voor ons vanzelfsprekend

Wij hebben dikwijls te maken met zeer gevoelige informatie en hechten vanzelfsprekend veel waarde aan strenge geheimhouding. Voor ons personeel geldt een geheimhoudingsovereenkomst.

Veilige online-betaling

U betaalt uw vertaling direct online met uw creditcard via PayPal of Saferpay, een veilige Zwitserse methode van betalen.

Offerte en contactinformatie

Voor verdere informatie kunt u ons rond de klok per Opens window for sending email  e-mail bereiken.

U kunt direct online een offerte opvragen en vertalingen in opdracht geven: «  Opens internal link in current windowofferte tonen »

The Native Translator is een volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau en maakt deel uit van de Translator Group, een wereldwijd actieve talenonderneming. Wij nemen vertalingen aan op het gebied van techniek, rechten, geneeskunde en financiën evenals beëdigde vertalingen in en uit het Frans.