The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Wij bieden beëdigde vertalingen aan in de meeste grote talen. Uw offerte ontvangt u direct online.

The Native Translator neemt beëdigde vertalingen aan op het gebied van rechten en financiën. Wij vertalen documenten en bescheiden op het gebied van het vennootschapsrecht, contractenrecht, intellectueel eigendom, arbitrageprocedures, bank- en financieel recht, familierecht en erfrecht in en uit 25 talen. Bovendien vertalen wij persoonlijke documenten zoals diploma's, uittreksels van het bevolkingsregister, huwelijksaktes, geboorteaktes, rijbewijzen, paspoorten, etc.

Alle documenten die aan de autoriteiten voorgelegd moeten worden, dienen door een beëdigd vertaler vertaald te worden

Universiteiten, autoriteiten en rechtbanken eisen altijd dat voorgelegde documenten door een beëdigd vertaler zijn vertaald. De beëdiging is een kwaliteitsgarantie en betekent dat een document dezelfde geldigheid heeft als een origineel document. De vertaling wordt door de vertaler gestempeld en ondertekend. Wat deze procedure aangaat bestaan er echter verschillen tussen de diverse landen. In Duitsland, de overige Duitstalige landen en Nederland worden vertalers door de rechtbanken beëdigd, terwijl er in de Engelstalige landen speciale organisaties bestaan die verantwoordelijk zijn voor de beëdiging en ook voor de organisatie van de beëdigde vertalers. Hier vindt u verdere informatie over Opens internal link in current windowbeëdigde vertalingen

Beëdigde vertalingen – direct online

Hier kunt u een beëdigde vertaling direct online in opdracht geven. Wij leveren u de voltooide vertaling dan online per e-mail. Indien nodig sturen wij u ook graag een origineel per post. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, staan wij u natuurlijk rond de klok per Opens window for sending email e-mail ter beschikking. Upload uw document via ons Opens internal link in current window portaal en binnen minder dan een minuut weet u de prijs en kent u de verwachte levertijd van uw vertaling. 

Wij ondersteunen ondernemingen, advocatenbureaus en autoriteiten, maar ook particulieren

Ongeacht of u een groot multinationaal concern vertegenwoordigt of een particulier bent en snel een beëdigde vertaling nodig hebt – u bent welkom en bereikt ons rond de klok.

Vertrouwelijkheid en veilig bestandsbeheer

Het gehele proces is anoniem en uw stukken worden natuurlijk absoluut vertrouwelijk behandeld; al onze medewerkers zijn gehouden aan een geheimhoudingsovereenkomst. Uw bestanden worden in gecodeerde vorm (SSL) via ons klantportaal verstuurd.

Kwaliteitsgarantie

Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau geven wij een kwaliteitsgarantie af voor al onze vertalingen. Dat betekent dat door ons vervaardigde vertalingen zowel taalkundig als terminologisch correct zijn.

Veilige online-betaling

U betaalt uw vertaling direct online met uw creditcard via PayPal of Saferpay, een veilige Zwitserse methode van betalen.

The Native Translator is een online-vertaalbureau dat deel uitmaakt van de in Zwitserland gevestigde onderneming The Translator Group die gecertificeerd is volgens ISO17100. Wij zijn onder andere gespecialiseerd op snelle beëdigde vertalingen direct via het internet.