The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaling van websites

De website is uw visitekaartje naar de wereld. Uw website geeft u de kans uw bedrijf of organisatie voor te stellen aan een breed publiek – meer nog, aan de hele wereld. Een website vertalen is een complex proces dat ervaring vereist op het vlak van marketing en kennis van de vakterminologie van de betreffende sector, of u nu een farmaceutisch bedrijf, een toeristische regio of een advocatenkantoor vertegenwoordigt. De teksten moeten ook goed vindbaar zijn voor de zoekrobots van zoekmachines.

Meer dan 50% van de internetgebruikers spreekt geen Engels. Hierdoor is er een grote behoefte aan websites waarvan de inhoud in meerdere talen aangeboden wordt. Wij maken vertaalopdrachten voor meertalige websites.

Ons team heeft al veel websites vertaald en heeft op dit vlak een uitgebreide ervaring. Indien gewenst houden we uw website ook up-to-date. Aarzelt u niet ons te contacteren op office(at)the-native-translator.com indien u vragen heeft of een prijsopgave wenst.

Net zoals bij alle documentatie moet er een behoeftenanalyse worden uitgevoerd om te zien wat er van de website vertaald dient te worden (Is er een vertaling nodig van de volledige inhoud of van een deel ervan? Moet bij de illustraties worden vertaald en eventueel opnieuw gecreëerd worden in de doeltaal? ).

Andere factoren waar rekening mee moet worden gehouden voor de vertaling van websites is bijv. of de site klaar is om in andere talen te worden overgezet (internationalisering) en hoe updates invloed zullen hebben op de vertaalde versies (meertalig inhoudsmanagement).

Bereken hier uw persoonlijke offerte