The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ons Team

BJÖRN HALLBERG
CEO (Chief Executive Officer)

Björn Hallberg heeft een opleiding genoten als ingenieur en economist en heeft zowel in de commerciele vastgoedsector als in de retail gewerkt. Hij is een ondernemer in hart en nieren, met ervaring op het vlak van organisatie en marketing. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons merk en de globale uitbreiding van ons bedrijf. Daarnaast spreekt hij vloeiend 4 verschillende talen. Daarnaast is hij ook erkend om de Taalvaardigheid voor Piloten in de commerciële luchtvaartsector te testen.

Picture coming soon


COO (Chief Operating Officer)

Updated text will follow

 - CLA (Chief Legal Advisor)

Updated text will follow


Business Manager Azië

Updated text will follow

Onze Mission Statement

Het bestaan van the Native Translator hangt af van de kwaliteit van de geboden diensten en de tevredenheid van onze klanten. We behandelen elke opdracht op een professionele wijze, terwijl we ons houden aan de vooraf overeengekomen tijdslimiet en prijs. Ons doel is om elke dag opnieuw een zo hoog mogelijke vertaalexpertise te bieden, en onze opdrachten sneller af te handelen dan om het even welke andere dienstverlener. We kennen de opdrachten individueel toe en bieden technisch correcte vertalingen. Onze TNT medewerkers zijn vriendelijk, positief en professioneel. Onze klanten worden altijd met respect en hoogachting behandeld.

Onze toewijding aan onze klanten gaat verder dan de afhandeling van de opdracht in kwestie. Zowel tijdens als na de opdracht doen we een opvolging zodat we kunnen garanderen dat de verwachtingen van onze klant worden ingelost. Dit vormt de basis voor een blijvende relatie door wederzijdse appreciatie en toewijding.

Bereken hier uw persoonlijke offerte