The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Turkse Vertaling

De toonaangevende Turkse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Turkse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Turkse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Gebaseerd op uw wensen wijzen wij uw project toe aan een van onze gespecialiseerde Turkse teams van hooggekwalificeerde Turkse vertalers, proeflezers en redacteurs, zodat wij een consequente en topkwaliteit Turkse vertaling kunnen garanderen. Wij kunnen u helpen om nieuwe zakelijke kansen te creëren door het volgende te leveren:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Turkse vertalingen - gecertificeerde Turkse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Turks maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Turks wordt gesproken door ruim 85 miljoen mensen, waarvan de meerderheid woont in  Turkije waar het de officiële taal is. Kleinere groepen van Turkssprekende mensen kan men vinden in Irak, Griekenland, Bulgarije, Albanië en andere delen van Oost-Europa. Turks wordt ook gesproken door verscheidene miljoenen immigranten naar West-Europa, Duitsland in het bijzonder.

The Native Translator is de marktleider in online document vertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf.

Bereken hier uw persoonlijke offerte