The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tsjechische Vertaling

De toonaangevende Tsjechische online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Tsjechische vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Tsjechische vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Gebaseerd op uw wensen wijzen wij uw project toe aan een van onze gespecialiseerde Tsjechische teams van hooggekwalificeerde Tsjechische vertalers, proeflezers en redacteurs, zodat wij een consequente en topkwaliteit Tsjechische vertaling kunnen garanderen. Wij kunnen u helpen om nieuwe zakelijke kansen te creëren door het volgende te leveren:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Tsjechische vertalingen - gecertificeerde Tsjechische vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Tsjechisch maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

The Native Translator is de marktleider in online documentvertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf. The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij bieden ook Bulgaarse beëdigde vertalingen aan in meer dan 100 andere talen.