The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertalingen voor de toeristenbranche

Vakkundige vertalingen voor hotels en de toeristenbranche

Wij zijn vanaf onze start in 2005 gespecialiseerd in vertalingen voor de toeristenindustrie. Toeristische vertalingen zijn een belangrijke tak van de Translator Group. Tot onze vaste klanten behoren gerenommeerde hotelketens als Hilton en Accor, maar ook kleinere en middelgrote hotels zoals het beroemde Stanglwirt, de VVV’s van grotere regio’s en steden zoals bijv. Salzburg en kleinere maar bij iedereen bekende plaatsen als Kitzbühel en Ischgl.

Wij zijn DE specialisten voor TOERISTEN!

The Translator Group heeft al duizenden websites voor hotels en toeristenorganisaties vertaald en veel reclameteksten tot een succes gemaakt.

Onze moedertaalvertalers zijn hooggekwalificeerd, bijzonder vakkundig en creatief als het er om gaat mensen te interesseren en enthousiast te maken. Dat is voor de toeristenbranche onontbeerlijk! Toeristische teksten zijn reclameteksten, want ze moeten verkopen.

Wij zijn voor de toeristenbranche de specialisten op het gebied van de volgende projecten:

  • Vertaling van websites
  • Vertalen en invoegen van vertaalde teksten direct in de homepage via CMS (content management system)
  • Vertaling van reclameteksten als flyers, brochures, folders enz.
  • Vertalen van onlinereclame
  • Vertalen en ontwerpen van anderstalige teksten voor landing pages
  • Vertaling van persberichten en andere PR-teksten
  • Vertalen en aanpassen van complete reclamecampagnes
  • Vertaling van boekingsplatforms
  • Zoekmachineoptimalisatie SEO

De toeristenindustrie wordt steeds globaler. Websites en reclamemateriaal, in het bijzonder onlinereclame, worden in steeds meer talen vertaald en spreken dus ook een steeds breder publiek aan. De Côte d’Azur richt zich op de Chinese en Russische markt en doet dat met succes. Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse ondernemingen halen in toenemende mate hun gasten uit Oost-Europa, Rusland en uit het Verre Oosten.

Wij vertalen voor deze branche in meer dan 100 talen, professioneel, snel en tegen zeker concurrerende prijzen! Vertalingen voor de toeristenbranche door vakmensen!

Voor alle informatie die u maar wenst over vertalingen voor de toeristenbranche, stuur een e-mail, wij staan voor u klaar!

The Translator Group is gecertificeerd volgens de Europese Norm EN-15038 en de Noord-Amerikaanse Norm CAN/CGSB-131.10.

Bereken hier uw persoonlijke offerte