The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

EN 15038 gecertificeerd vertaalbureau

20 jaar ervaring - dus betrouwbare vertaalprocessen

Wij van The Native Translator geloven dat ons uitstekende projectmanagement de grondslag vormt van een vertaling van hoge kwaliteit. We hebben een aantal van de beste projectmanagers ter wereld. Deze experts met hun ruime ervaring kunnen u uitstekend adviseren en uw project van het begin tot het eind effectief beheren. Als ze eenmaal met u hebben samengewerkt en uw wensen helder kunnen definiëren, ontwikkelen ze een proces met exacte deadlines om aan uw wensen te voldoen. Zij zullen dan uw team gedurende het gehele proces informeren en met u coördineren. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens de EN 15038 alsook de Noord-Amerikaanse norm CAN / CGSB 131.10. U kunt er van op aan dat wij gedurende het hele proces de onderstaande punten volgen:

1. Projectkennis

We analyseren uw bestanden volledig, rekening houdend met de taalmoeilijkheden, uw doelgroepen, bestandstructuren en de timing binnen het vertaalproces.

2. Projectmanagement

Een projectmanager zal aan u worden toegewezen. Deze werkt met u samen om het proces en de timing voor elk van uw projecten te beheren. Deze projectmanager selecteert het meest geschikte taalkundige team, met specialistische kennis en ervaring van uw sector.

3. Vertaling

Uw projectmanager zal de bij het project passende vertalers uitkiezen en ervoor zorgen dat er gebruik wordt gemaakt van bestaande vertaalgeheugens. Onze woorden- en terminologielijsten worden ingezet als referentiemateriaal. Dit bevordert de nauwkeurigheid en consistentie en bespaart bovendien tijd en kosten.

4. Proeflezen

The Native Translator zal een afspraak maken met een onafhankelijke native speaker om de nauwkeurigheid en juistheid van onze vertalingen te controleren.

5. Herziening

Uw projectmanager zal andere taalkundigen aantrekken met gespecialiseerde kennis van uw branche indien uw vertaling moet worden herzien. Ze zullen de leesbaarheid, nauwkeurigheid, stijl en de geschiktheid naar de cultuur van uw doelland controleren.

6. Opmaak

Het kan nodig zijn dat uw bestanden moeten worden geherstructureerd of opnieuw worden opgemaakt voor uw website. Onze interne Engineering en Desktop Publishing teams zorgen ervoor dat de verscheidenheid aan bestanden en formaten resulteert in de hoogste kwaliteit op uw website.

7. Laatste verificatie

Uw projectmanager zal ervoor zorgen dat een team van gespecialiseerde taalkundigen al uw bestanden en documenten volledig, visueel correct en consistent met alle ontwerpen en stijlen coördineert.

Zij zullen ook projectvergaderingen, voortgangsrapportages en evaluaties inplannen, zoals voorgeschreven. Onze projectmanagers staan altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies over technische en taalkundige kwesties. In hun adviserende rol zullen ze u ook bijstaan in de beste aanpak van uw vertaalproject.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.