The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator, vertaalbureau voor internationale organisaties

Vertalingen voor de EU en internationale organisaties.

The Native Translator is gespecialiseerd in het vertalen van administratieve, financiële en juridische documenten en rapportages voor internationale organisaties (IFI, Verenigde Naties, Europese instellingen, EU, NGO’s, etc.).

Wij hebben een netwerk van deskundige vertalers, gespecialiseerd in deze vakgebieden, die beschikken over een grote professionele ervaring in het werken met internationale organisaties en een diepgaand inzicht hebben in werkmethoden en doelstellingen.

In samenwerking met onze opdrachtgevers hanteren wij specifieke woordenlijsten voor elke organisatie. We updaten en corrigeren deze permanent.

We hebben grote ervaring met de meest uiteenlopende onderwerpen bij internationale organisaties en kunnen dus ad hoc reageren op onze opdrachtgevers, waarbij altijd de hoogste kwaliteitsnormen worden gegarandeerd.

Als u nu contact opneemt met The Native Translator zult u ervaren dat wij voor zowel losse vertaalprojecten alsook hele campagnes u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Wij komen altijd aan uw wensen tegemoet en kunnen daarbij altijd service leveren van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen uw wereldwijde partner zijn - het vertaalbureau voor internationale organisaties.

  • Alle teksten worden vertaald door professionele native speakers.
  • Onze taalmanagers selecteren de meest passende vertalers die thuis zijn op het specifieke vakgebied van uw tekst.
  • Alle teksten worden gecontroleerd door professionele proeflezers.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en indien gewenst uiteraard met stempel. Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

ONDERNEMINGEN OF GROTERE OPDRACHTEN?

Zakelijke klanten en instanties kunnen wij speciale condities aanbieden, zoals bijv. een raamovereenkomst met een aantal voordelen! 
Meer informatie >

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij, het Opens internal link in current windowvertaalbureau voor internationale organisaties zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowjuridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.