The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaling van vastgoedgerelateerde documenten

The Native Translator levert professionele vertalingen voor de vastgoedsector naar meer dan 100 talen.

The Native Translator levert professionele vertalingen voor de vastgoedsector in meer dan 100 talen, speciaal afgestemd op uw behoeften.

Professionals in de vastgoedsector, advocaten, verkopers en kopers hebben een snelle en makkelijke, accurate, betaalbare vertaalservice nodig voor deskundig vertaalde vastgoedgerelateerde documenten.

Wij hebben een pool van hoog opgeleide, ervaren vertalers opgezet die de kunst verstaan het juiste woord te vinden om de vertaling van de voorwaarden van juridische overeenkomsten exact weer te geven.

De vertalers en proeflezers van The Native Translator hebben de ervaring om uw vastgoedgerelateerde projecten in meerdere talen nauwkeurig te vertalen en op tijd te leveren. Al onze vertalers hebben een financiële of juridische achtergrond en een academische graad.

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen voor de vastgoedsector.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en indien gewenst uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

ONDERNEMINGEN OF GROTERE OPDRACHTEN?

Zakelijke klanten en instanties kunnen wij speciale condities aanbieden, zoals bijv. een raamovereenkomst met een aantal voordelen!
Meer informatie >>

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van Opens internal link in current windowjuridische vertalingenOpens internal link in current windowfinanciële vertalingenmarketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.